PAKT SA ĐAVOLOM: Bivši zadrugar otkrio sve o Dalilinoj umešanosti sa CRNOM MAGIJOM!

Dalila Dragojević je tokom učešća u rijalitiju često bila na meti napada da se bavi crnom magijom.

Foto: ATA Images

Naime, popularna Bosanska starleta je prevarila supruga Dejana i tako završila na stubu srama, a i pored njenog ne moralnog čina Dragojević je i dalje bio zaluđen nevernom suprugom, te su mnogi počeli sa spekulacijama o Dalilinoj umešanosti u pakt sa đavolom, a jedan od njih je i bivši zadrugar Marko Đedović.

U toku emisije „Narod pita“, a voditelj Darko Tanasijević ugostio je Lazara Čolića Zolu i Marka Đedovića, koji su komentarisali Dalilinu umešanost u crnu magiju.

– Pominjala je Dalila da će da napravi nešto. Dokle smo mi stigli da pričamo o drmanju narukvice, magijama, vradžbinama. Rekao je da će nam reći još neke stvari, šta je to čudo izgovorilo iz Dalile kod Karamujića, šta ima u stanu kod njene majke. Slali su mu ljudi i pisali, rekli su da je čovek uzeo odmor od Srpske nove godine – rekao je Đedović.

– Čuo sam za takve stvari. Kaže da ume da ti napravi taj svašta. Ako može nešto dobro da mi napravi, nek mi napravi da nađem bar petsto evra…- rekao je Zola.

Podsetimo, Dalilu je porazio bivši muž Dejan kog je prevarila u rijalitiju sa Filipom Carem i koji je osvojio prvo mesto.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Ostavite komentar