OVO SE DUGO KRILO! Anđelka Prpić se razvela zbog intimnih scena na veš mašini sa kolegom Draganom Mićanovićem?

Anđelka Prpić razvela se od svog supruga Darija Prpića jer više nije želela da toleriše njegovu ljubomoru, koju je godinama trpela.

Foto: Printscreen YouTube

Možda vas zanima: UDALA SE DEA ĐURĐEVIĆ!

Naime, pakao je počeo maltene još na početku braka, i to zbog njenog intimnog odnosa na veš-mašini s Draganom Mićanovićem u seriji „Žene s Dedinja“.

Eksplicitne scene

Otkako se pojavila u popularnoj seriji, Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne scene koje je snimala s Mićanovićem, koji joj je glumio supruga. Žestok seks njih dvoje na veš-mašini i dan-danas se prepričava, ali je on ipak uspeo da poremeti njen odnos s mužem.

Naime, Dario je Anđelki pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela. Kako naš izvor blizak bivšem paru kaže, Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se nedeljama svađali, Anđelka je ubeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje.

Ljubomoran i na Andriju

Ipak, posle nekoliko meseci uspeo je da zaboravi na to, bar prividno, kada su nastali novi problemi. Njemu je jako teško pala njena uloga u seriji „Andrija i Anđelka“ i bio je ljubomoran na Andriju Miloševića. Svaka prisna scena s kolegom za njega je bila kao nož u leđa, kaže naš sagovornik, pa je non-stop analizirao njene izraze lica i pokrete, a onda bi ljubomorisao.

Međutim, i preko toga je glumica prešla i trudila se da radi na svom braku, sve do momenta kada je saznala da je Prpić imao aferu sa Avom Karabatić. Mediji su tada navodili da je starleta prethodnih godina bila čest gost restorana u Beogradu čiji je suvlasnik Dario. Prpićka je tada rešila da se razvede jer više nije želela da trpi ljubomorne scene od čoveka za kojeg je saznala da ju je prevario.

– Jeste, istina je. To je bilo dok sam bila u vezi, tačnije 2017. godine – priznala je Ava aferu.

Nakon saznanja medija da je njenom devetogodišnjem braku došao kraj, Anđelka neko vreme nije pričala o razvodu, da bi posle nekoliko meseci rekla da je s bivšim mužem u korektnim odnosima, prenosi Kurir.

– Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo – rekla je Anđelka 2020.

Pokušali smo da dobijemo komentar od Anđelke, ali se ona nije javljala na naše pozive niti je odgovorila na poruku.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar