OVO JE PRAVI RAZLOG SUKOBA NIKOLINE PIŠEK I MIŠE GROFA!

Nikolina Pišek je, pored toga što se u potpunosti posvetila uređenju pametne vile u Zagrebu, pravila planove i za zgradu u Beogradu koja je u vlasništvu njenog svekra Miše Grofa.

Foto: ATA Images

Kako dobro obavešten izvor otkriva, ona je duže vreme nagovarala pokojnog supruga Vidoja da celu zgradu na Vračaru u kojoj su živeli kad su u Beogradu u potpunosti renoviraju. On se s tim složio, ali ne i njegov otac.

Pročitajte i: MILJANA SKINUTA SA RESPIRATORA: Kulićeva i dalje KRITIČNO, a evo kako je psihički

– Poznato je da Nikolina nikako nije bila srećna s tim stanom na Vračaru. Sve joj je smetalo i zato je tu retko i boravila. Od arhitekture, umetničkih dela, detalja, sve joj je falilo. U početku je sve trpela zbog Vidoja, koji je sve te umetnine godinama skupljao, ali i da se ne bi raspravljala sa svekrom Vitorom, od koga je Vidoje i nasledio ljubav prema umetninama iz svih krajeva sveta. Vremenom, taj prostor joj je sve manje prijao, pa je zato većinu vremena i provodila u Zagrebu – priča izvor, pa dodaje šta je Pišekova duže vreme predlagala svom pokojnom suprugu.

– Nikolina je smatrala da je za njih najbolje da se presele s Vračara i da pronađu neku nekretninu u novogradnji i u minimalističkom stilu, koji ona preferira, a da ovu zgradu i stanove u njoj u potpunosti renovira. Ona je smatrala da bi ta zgrada, kada bi se uredila po njenom ukusu i instrukcijama, dobila novo ruho, pa bi samim tim dobila i dodatnu vrednost. Za nju su ta zgrada i stanovi u njemu bili „loš kič“, što je ona više puta govorila i u nekim svojim intervjuima. Naravno, od toga nije bilo ništa, jer Miša Grof za tu ideju nije hteo ni da čuje i tad su se on i Nikolina zamerili – završava izvor za Kurir.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar