OVO JE OKIDAČ TRAGEDIJE KSENIJE PAJČIN: Goga upoznavala Kapisodu sa bogatim damama

Pravi razlog zašto je Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin, pa sebi presudio, i posle dvanaest godina od tog tragičnog događaja i dalje je misterija. Jedna od glavnih teorija jeste da je maneken to učinio iz ljubomore i strasti, ali ima i onih koje tvrde drugačije.

FOTO: printscreen/youtube

Prema saznanjima, pre nesrećnog događaja pevačica je saznala da je njena koleginica Goga Sekulić upoznavala Kapisodu sa starijim imućnim damama i zbog toga je kasnije nastala svađa između ljubavnog para.

Tome su, po svemu sudeći, doprinele i psihoaktivne supstance pronađene u organizmu Ksenije i Filipa, što je potvrdio obdukcioni nalaz. Podsetimo, toksikološko-hemijskom analizom utvrđeno je da je Pajčinova u krvi imala prisustvo 1,01 promil alkohola, dok su u urinu, želudačnom sadržaju i ostalim organima lekari analizom utvrdili prisustvo metabolita kokaina. Takođe, obdukcija Kapisode, koji je ubio pevačicu, a zatim pucao sebi u glavu, pokazala je da je u njegovoj krvi i urinu otkriveno prisustvo kokaina.

Pročitajte i: STEFAN KARIĆ SPOMENUO VENČANJE SA MISICOM: “Ona je drugačija od svih mojih bivših”

– Svi detalji koji se nalaze u obdukcionom nalazu su tačni, ali malo ko zna da je Ksenija bila ljuta na Gogu jer je saznala da Filipa upoznaje s raznim damama koje su prvenstveno dobro situirane. Ne samo u našoj zemlji nego i u inostranstvu. To je bio okidač njihove svađe, koje su pre tragedije bile učestale. Kapisoda očigledno nije mogao da podnese te optužbe da se viđa te sa ovom, te sa onom ženom. Ne znam da li će Sekulićeva da govori na ovu temu, ali bliski ljudi i članovi porodice, ako žele, to mogu da vam potvrde – priča izvor.

– Mogu da vam kažem da sve to što ste čuli, ko god da vam je dao informacije, jeste istina, ali ne bih više na tu temu. Kseniju, iako nije sa nama, i dalje cenim i poštujem. Predlažem vam da pozovete ove druge što su se reklamirali nakon njene smrti da vam kažu pokoju reč – rekao je Ksenijin blizak prijatelj za Kurir.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

One thought on “OVO JE OKIDAČ TRAGEDIJE KSENIJE PAJČIN: Goga upoznavala Kapisodu sa bogatim damama

Ostavite komentar