OVAKO IZGLEDA PRVI MUŽ NIKOLINE PIŠEK: Evo koje su sličnosti njega i pokojnog Vidoja (FOTO)

Voditeljka Nikolina Pišek ostala je udovica posle smrti istoričara Vidoja Ristovića, a poslednjih dana glavna je tema na našim prostorima zbog sukoba sa svekrom Mišom Grofom.

Instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina i Vidoje pre sedam godina dobili su Unu Sofiju, a voditeljka ima i stariju ćerku Hanu Leonardu, koja je danas svršenu studentkinju medicine.

Nikolina Pišek udala se prvi put sa svega dvadeset i jednu godinu, a njen prvi muž potpuno je emotivno i finansijski stao uz voditeljku koja je u to vreme završavala arhitekturu. Nekoliko godina Nikolina je provela kraj njega, a uprkos tome što je ludo bila zaljubljena, navodno je, rekla kraj i njemu i njegovom burnom životu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hana Cigoj (@hanacigoj)

Reč je o novinaru Marku Cigoju, sinu popularnog operskog pevača Krunislava Cigoja, koji osim ćerke sa Pišekovom ima i naslednika Vita, kojeg je dobio iz deset godina duge romanse sa spisateljicom Josipom Pavić. Uprkos tome što su mu sve veze bračne i vanbračne bile na duge staze u hrvatskim medijima uvek se govorilo o burnom emotivnom životu kakav je vodio prvi muž Nikoline Pišek.

Mark se retko kada izlaže pogledima javnosti, čak ni na „Instagram“ profilu njegove i Nikolinine mezimice se ne može videt gotovo nijedna njegova slika, uprkos tome njegove kolege vole da se podsete njegove i voditeljkine ljubavi.

Pročitajte i: https://hypetv.rs/moja-borba-je-ovo-malo-pile-nikolina-pisek-obajvila-emotivnu-poruku-sa-cerkom-pa-porucila-ovo/

BONUS VIDEO:

Izvor: Story

 

Ostavite komentar