OSETILA JE STRAH: Bila je sama u noćnom autobusu kada je vozač stao i pogledao u retrovizor!

Kada je shvatila da je sama s vozačem u autobusu, osetila je strah koji je postao još veći kada je primetila da autobus stoji a vozač je posmatra u retrovizoru.

Foto:Printscreen/EPA

Većina žena se plaši da putuje noćnim prevozom, naročito ako su same i u autobusu nema previše ljudi. Često se dešava da vozači ili kondukteri noćnih prevoza napadnu devojke ili žene i iako nisu svi isti, zbog ovih slučajeva često mislimo da ipak jesu.

Šna Kamal (19) vraćala se sama s posla noćnim autobusom. Njena kuća je bila na poslednjoj stanici, a na pretposlednjoj su svi preostali putnici izašli napolje, osim nje. Kada je shvatila da je sama s vozačem u autobusu, osetila je strah koji je postao još veći kada je primetila da autobus stoji, a vozač je posmatra u retrovizoru.

Foto:Printscreen/Facebook

Međutim, ono što je vozač uradio, sve je ostavilo bez teksta. Naime, Šna je pitala vozača zašto ne kreću, a on je rekao da želi da se uveri da se ništa neće dogoditi ženi koja je upravo izašla iz autobusa. Devojka je bila oduševljena, a to je podelila i na društevnoj mreži Fejsbuk.

U statusu piše: „Mislim da sam upravo upoznala najboljeg vozača autobusa na svetu! Kada su iz autobusa izašli jedna žena i grupa mladića, ostala sam sama s njim. Stajali smo u mestu, a ja sam ga pitala zašto ne kreće.

Rekao je da želi da se uveri da se ništa neće dogoditi ženi koja je izašla. I upravo je to i uradio. Sačekao je da uđe u kuću, a grupa momaka je otišla na suprotnu stranu. Kasnije je stao bliže mojoj kući, jer je bio mrak. Nema bolje osobe od njega. Hvala vozaču s linije 753 na brižnosti.“

Izvor: HYPETV.RS/ALO!

Ostavite komentar