OPASNA SI PO ŽIVOT: Vruće izdanje Teodore Džehverović FANOVI presrećni, ali jedan detalj posebno je privukao pažnju! (FOTO)

Pevačica nastupa čitavog leta, a juče je objavila fotografuju gde je na patikama koje imaju najveću moguću platformu, za koje bi se samo hrabre dame odlučile!

Foto: Instagram

Pevačica Teodora Džehverović bila je tokom leta na hrvatskom i crnogorskom primorju, a uspela je da stigne i u Novi Sad na Exit. Ona je redovno na Instagramu objavljivala fotografije sa plaže u Hrvatskoj gde je najduže boravala, na radost brojnih fanova.

Teodora trenutno nastupa u Severnoj Makedoniji, a jučerašnjom objavom je za nepun dan dobila blizu 90.000 sviđanja i oko 300 komentara.

Džehverovićeva je pozirala u ultramini crnoj suknji i gornjem delu koje je nešto između jednodelnog kupaćeg, bodija i kombinezona, a takođe je u crnoj boji. Bodi koji se ne vezuje dole je možda najpribližniji onom što je pevačica obukla, ali akcenat je bio na onome što je obula.

Crne patike na ogromnoj platformi su najbolji odgovor, a za ovako nešto bi se opredelile samo najhrabrije dame. Teodora i dalje ima frizuru u vidu popularnih kikica, a iako je veče, ponela je i naočare za sunce. Kosa joj je sada plave boje i mada je skorije imala dosta riđih pramenova, primetno da je opet iz riđokosih prišla klanu plavuša.

Fanovi su bili oduševljeni ovom njenom objavom, pohvale za izgled pljuštale su na sve strane.

– Goriš! –

– Riba si opasna po život!

– Ovo se čekalo! –

– Ribetina –

– Savršenstvo –

– Najlepša – bile su samo pojedine reakcije.

Jedan od komentara je bio i ovaj:

– Sa patikama 173 cm, bez patika 163 cm – pisalo je, a na to je Teodora odgovorila rečima „Bukvalno„.

Da li bi se vi usudile da prošetate ovolike platforme?

Izvor: srecna.republika.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar