ODLIČAN POSAO: Čeka u redu umesto drugih i zarađuje i do 200 evra dnevno!

Freddie Beckitt iz Fulama u Engleskoj je postao profesionalni stajač u redovima te tako zarađuje novac za život. On jednostavno rečeno, stoji u redu za bogate ljude koji to ne žele ili koji nemaju vremena.

Foto:Printscreen

Fredi Bekit naplaćuje 20 funti (23 evra) na 1 sat za stajanja u redu za druge ljude, i kaže da mu je to potpuno prirodno pošto je on Londončanin i da čeka u redu.

U dobrom danu, 31-godišnjak može da zaradi i do 160 funti (190 evra) dnevno, ali mora imati strpljenje sveca. To znači da je ponekad morao stajati u redu, jedva se pomerajući, nekada i po punih osam sati.

Fredi je rekao da su njegovi najbolji poslovi stajati u redu za karte za veoma popularne događaje, kao što su nastupi, za kupce koji su bogati novcem i siromašni kada je u pitanju vreme prenosi Mirror.

U razgovoru za britanske medije, Fredi je rekao: “Radio sam osam sati za posao čekajući u redu za izložbu Kristijana Diora V&A za neke veoma dobrostojeće ljude oko srednjih šezdesetih.”

Te dodao: “Pravo čekanje u redu je bilo samo tri sata, ali su me zamolili da uzmem i njihove karte i sačekam da stignu, tako da sam imao samo sate da pregledam muzej V&A koji je plaćen 20 funti na sat, bilo je sjajno!“

Fredijevi klijenti variraju od mladih porodica pa do dobrostojećih penzionera gde je on provodio ledene zimske noći u redovima umesto njih.

Kako kaže i tvrdi Fredi, leto je njegova najprometnija sezona jer je na programu mnogo događaja gde ljudi zbog popularnosti moraju da stoje u redu.

“Nažalost, mislim da ne mogu da naplatim više od 20 funti na sat  jer to ne zahteva nikakvu veštinu ili čak  neki naporan rad. Ali to mi daje veliku fleksibilnost da zaradim i prilagodim svoje vreme . Moji prijatelji i porodica smatraju da je to veoma zabavno, ali definitivno nisu bili iznenađeni.” kazao je Freddie  za engleski The Sun.

Takođe je kazao da ne može da stigne da odradi puno radno vreme od 8 sati  jer nažalost redovi ne traju duže od nekoliko sati.  Uz sve ovo Freddie  se oglašava na Taskrabbit-u gde takođe oglašava druženje sa kućnim ljubimcima, pakovanje, poslove baštovanstva.

Izvor: zanimljivostidana.com/HYPETV.RS

 

Ostavite komentar