Odbojkašice Srbije ubedljive protiv Amerikanki, u drugu fazu takmičenja odlaze sa prvog mesta u grupi!

Odbojkašice Srbije savladale su selekciju SAD 3:0 u Lođu, u meču poslednjeg kola u Grupi C na Svetskom prvenstvu. Izabranice selektora Danijelea Santarelija u drugu fazu takmičenja idu sa svih pet pobeda.

Svetske šampionke bolje od olimpijskih, Srbija dominantna protiv SAD

Izuzetno ubedljivim trijumfom protiv selekcije SAD, odbojkašice Srbije zabeležile su i petu pobedu u Grupi C na Svetskom prvenstvu – 3:0 (25:20, 25:23, 25:13).

Očekivao se uzbudljiv i izjednačen meč dve vrhunske ekipe, ali je Srbija upisala ubdljiv trijumf protiv olimpijskih šampionki iz Tokija.

Tijana Bošković je bila nerešiva enigma za odbranu Amerikanki, meč je završila sa 25 osvojenih poena, dok je i ostatak ekipe pružio maksimum za važnan trijumf.

Amerikanke su u prva dva seta sticale početnu prednost, ali su izabranici Danijelea Santarelija do sredine setova dolazile do izjednačenja, a onda dodavale gas u finišu.

Prvi set osvojen je rezultatom 25:20, drugi 25:23, da bi u trećem Srbija apsolutno dominirala i ostavila protivnice na samo 13 osvojenih poena.

Srbija je ubedljivom pobedom osvojila prvo mesto u Grupi C i sa svih pet pobeda nastavlja odbranu titule od pre četiri godine.

Ostavite komentar