OBOŽAVALI SU GA KAO „BEBANA“: Imao je 12 godina, a danas ovako izgleda (FOTO)

Kada je osvojio publiku ulogom Bebana u „Porodičnom blagu“ imao je samo 12 godina – danas ima sasvim drugo zanimanje i izgleda potpuno drugačije!

FOTO: youtube

Vukašin Marković proslavio se pre dve decenije kada se u seriji „Porodično blago“ pojavio u ulozi Bebana.

Tada je imao samo 12 godina i mnogi su mu predviđali uspešnu glumačku karijeru, međutim Vukašin je odlučio da promeni profesiju, pa je napustio glumu i uplovio u muzičke vode.

Vukašin je sada frontmen grupe Iriefm osnovane 2001. godine, a pored pevanja, bavi se i pisanjem tekstova i sviranjem trombona.

FOTO: youtube

Kako je istakao jednom prilikom, nije se pokajao što se u detinjstvu bavio glumom.

– Nikada se nisam pokajao što sam to radio, evo reprizira se već desetu godinu zaredom. Sve to je ljudima ostalo urezano u sećanje – rekao je on jednom prilikom tokom gostovanja u „Jutarnjem programu“ na TV Prva.

Pročitajte i: OTKRIVAMO: Ovo su naši najplaćeniji glumci, neki zarađuju čak 5.000 evra po epizodi!

Vukašin se drži podalje od medija, posvećen je svojoj grupi, a tokom intervjua za Hello, govoreći o svojoj strasti prema motorima, otkrio je jedan dosad javnosti nepoznat detalj o svom odrastanju i porodici uopšte.

– Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor. Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam – skrenuo je odmah priču na drugu temu Marković, ne želeći da otkriva previše.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar