OBLIK PUPKA OTKRIVA VAŠ KARAKTER I ŽIVOTNI VEK!

Iako mnogi smatraju da su zvezde i astrologija najtačniji pokazatelji ličnosti, berlinski psiholog dr Gerhard Rajbman ističe da dosta toga može da se sazna i posmatrajući nečiji pupak.

Foto:Printscreen

Pupak koji štrči napolju, pokazuje jaku, ekstrovertnu, optimističnu osobu, koja je tvrdoglava, voli da bude u centru pažnje i dobije sve što želi.

Ljudi koji imaju ispupčeni pupak daju svoja uverenja i mišljenja i drže ih se. Potrebno im je vreme da nađu kompatibilnog partnera, ali jednom kad to urade, njihova veza će najverovatnije dugo trajati.

Prosečni životni vek: 72 godine

Dubok i okrugao pupak

Ovaj oblik ukazuje na skromnu, uravnoteženu osobu, velikog srca i tihe, stidljive ličnosti. Oni nemaju običaj da govore svojim voljenima o svojoj lošoj sreći.

Vertikalni/duguljasti pupak

Ovaj oblik pupka je uzak i tanak i navodno ukazuje na samouverenu, darežljivu i emocionalno stabilnu osobu.

Prosečni životni vek: 75 godina

Horizontalni pupak 

Najčešće ne veruju drugima na prvu loptu, ali ako im se to i desi, to ukazuje da im osoba zaista znači. Jedan od njihovih principa jeste da tretirate druge, onako kako oni tretiraju vas.

Prosečni životni vek 68 godina

Necentrirani pupak

Duguljasti, uzani, necentrirani pupak ukazuje na osobu koja voli da se zabavlja, jedinstvene ličnosti, sklonu promeni raspoloženja, često sa naglašenim emocijama.

Prosečni životni vek 70 godina

Ovalni oblik

Pupak oblika kao jaje sugeriše na hiperaktivnu i preosetljivu osobu. Ukoliko stvari postavljate preozbiljno, to može lako da ih povredi i često ćute o tome.

Nestrpljivi su i lako im stvari dosade.

Prosečni životni vek: 65 godina.

Izvor: HYPETV.RS/ALO!

Ostavite komentar