,,NISAM OSEĆALA DA JE TO NAJVAŽNIJE U ŽIVOTU“ Mrijana Karanović progovorila o deci, evo zbog čega glumica nije bila u braku

Glumica Mirjana Karanović (65) otvorila je dušu o najvećoj intimi.

Foto: Printscreen YouTube

– Meni se brak nije desio, samo neke velike ljubavi, iz njih nisu nastala deca. Nikad nisam ispitivala zašto je tako – kazala je na početku Mira Karanović.

– Prosto nisam osećala da je to prioritet, da je to nešto najvažnije u životu. I evo sad kako se više govori o pravu na izbor… To nije bunt. Dete bi trebalo da ima porodicu, oca i majku – dodala je glumica.

– Kako sam ja tako vrlo zauzeta, i sve ostalo, nema ovde na Balkanu muškarca koji bi to pratio, koji bi to tolerisao, i onda nisam dobila decu, nisu se desila deca – zaključila je za „Una“ TV.

Mira je nedavno pričala i o strahu koji ima.

– Za mene, kao i za mnoge ljude, postoji strah od odlaska. Mislim da ga nosimo od detinjstva, strah da će nas ostaviti roditelji, a kasnije i neki drugi ljudi do kojih nam je stalo. Različiti strahovi utiču na naše ponašanje i potrebno je mnogo samosvesti i rada kako bismo sprečili da strahovi kontrolišu naše živote. Nekada su mi bili potrebni meseci da prebrodim raskid ili nešto loše što mi se desilo, a danas prepreke savladam za jedan dan – iskrena je bila tada Mirjana Karanović za „Stori“.

Izvor: espreso.co.rs

SAZNAJTE I: POPUT ROMANA! Svetlana Bojković zavolela drugog dok je bila u braku ,,Naša ljubav bila je jača od svih pravnih normi”

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar