NIŠ: Komunalni policajac i nasilnici pretukli inspektora MUP!

U incidentu koji se dogodio u centru Niša oko dva sata posle ponoći, u noći između subote i nedelje, i tuči koja je pretila da se pretvori u masovni obračun dve grupe mladih, teško je povređen policijski inspektor-službenik Odelenja kriminalističke policije niške PU MUP-a Srbije. Tom policijskom inspektoru u incidentu i skandaloznom fizičkom obračunu slomljena je jagodična kost i zadobio je i druge povrede na licu, zbog čega je hitno bio prebačen na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju.

Težak incident dogodio se na centralnom niškom Trgu kralja Milana, kada su se sukobile dve grupe mladih. Policijski inspektor je sa kolegama iz Odeljenja kriminalističke policije bio na intervenciji zbog tuče koja je izbila, ali su nasilnici i akteri sukoba i tuče fizički nasrnuli i napali i njega i ostale iz interventne ekipe. Tom prilikom, inspektor PU Niš je zadobio teške telesne povrede, zvanično je rečeno na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju, gde je zbrinut. Niška policija je zbog napada na službena lica uhapsila tri osobe.

Među uhapšenim nasilnicima je i jedan niški komunalni policajac, koji nije bio na dužnosti, ali je bio u grupi najratobornijih u napadu na pripadnike MUP Srbije.

Ostavite komentar