NIŠ: Bivšoj devojci povredio kičmu, a njenu drugaricu teško pretukao!

Zbog nasilničkog ponašanja i osnovane sumnje da je iuzvršio krivično delo nanošenja teških telesnih povreda, u Nišu je u noći između ponedeljka i utorka uhapšen N.M. (40).

Policija je uhapsila muškarca iz Niša zbog sumnje da je teško povredio bivšu partnerku i njenu drugaricu, saopštila je danas Policijska uprava Niš. Kako je zvanično saopštila Informativna služba Policijske uprave MUP-a Srbije u Nišu, posle hapšenja osumnjičenom je određena mera zadržavanja do 48 sati i protiv njega će u tom roku biti nastavljeno krivično gonjenje.

Kako je navedeno u policijskoj saopštenju N.M. upao u jedan stan u Nišu, ukojem su u tom trenutku bili njegva bivša devojka i njena drugarica, vlasnica stana. Posle kraće rasprave fizički je nasrnuo na bivšu devojku i naneo joj beoma teške telesne povrede, a teško je povredio i njenu prijateljicu, koja je pokušala da ga zaustavi u nasilnitšvu. Prema istom saopštenju UKC obe su u stabilnom zdravstvenom stanju i komunikativne.

U UKC Niš zvanično je saopšteno „da su dve ženske osobe sa teškim povredama pretprošle noći prebačene u Urgentni centar ove zdravstvene ustanove i da su posle dijagnostike hospitalizovane”. Navodi se, takođe, da je osoba rođena 1986.godine, kako se saznaje bivša devojka nasilnika, zadobila porede ruke, lica, nosa i kičmenih pršljenova, a njena prijateljica tešku povredu kolena.

Razlog ovog nasilništva N.M. i nanošenja teških povreda dvema ženskim osobama se utvrđuju.

Ostavite komentar