NI TRAGA OD LEPOTANA: Džejms Bond više ne liči na sebe (FOTO)

Holivudski glumac irskog porekla Pirs Brosnan (69) bio je oličenje muške lepote. Glumio je u brojnim filmskim hitovima, ali je ostao upamćen po ulozi Džejmsa Bonda u franšizi o čuvenom tajnom agentu 007. Bonda je igrao u 4 filma „Zlatno oko“, „Sutra ne umire nikad“, „Svet nije dovoljan“ i „Umri drugi put“.

FOTO: printscreen/youtube

U Srbiji je boravio 2 puta. Prvi put kao mlad 1989. kad je snimao film „Put oko sveta za 80 dana“ a drugi put 2014. kad je u Beogradu radio deo filma „Novembarski čovek“. Sa čelično plavim očima godinama je proglašavan za najlepšeg muškarca na svetu.

Iako je na pragu 8. decenije života činilo se da godine ne mogu ništa zgodnom Ircu. Međutim, iznenada se sve promenilo. Nedavno je uslikan kako se teško kreće uz pomoć štapa. Kosa mu je potpuno seda, lice neizbrijano i izborano. Svet, a posebno žene, bile su u neverici kad su ga videle i svi su se pitali šta se dogodilo s njim. Kako je moguće da je za tako kratko vreme toliko propao da više ne liči na samog sebe.

Od njegove lepote ostale su samo njegove prepoznatljive čelično plave oči na umornom licu na kome nema više ni traga od nekadašnjeg lepotana.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar