NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA: Ričard Gir je oženio ćerku svog prijatelja

Da ljubav ne zna za granice, pravi primer su holivudski glumac Ričard Gir i njegova 33 godine mlađa supruga Aleksandra Silva Fridland, a njihova ljubavna priča je veoma neobična.

FOTO: instagram

Holivudski zavodnik iza sebe ima dva neuspela braka, a mirnu luku i životnog partnera je pronašao u Špankinji Aleksandri, sa kojom se oženio 2018. godine, a iz njihove ljubavi rodilo se dvoje dece.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alejandra Gere (@alejandragere)

Godine nisu jedina činjenica koja odskače od „uobičajenog“ kod ovog ljubavnog para, već i nesvakidašnja priča o njihovom upoznavanju.

Naime, par se zapravo prvi put sreo kada je Aleksandra bila devojčica, jer je Gir bio prijatelj njene porodice, a ponovo su se povezali 2014. u hotelu kojim je Aleksandra upravljala u Italiji.

Pročitajte i: TEŠKO JE UĆI JOJ U TRAG Nakon Arkanove smrti njegova prva žena misteriozno je NESTALA, sada se pojavila ova fotografija! (FOTO)

Kako se navodi, zajednički prijatelj ih je spojio, a varnice su odmah planule.

Aleksandra je rekla da joj je glumac slao cveće dok nije pristala da izađe sa njim na sastanak, kao i da joj on „redovno piše pesme”.

Ono što ih je dodatno povezalo jeste što su oboje bili u fazi razvoda kada su se prvi put upoznali. Aleksandra ima sina iz prethodnog braka, kao i Ričard.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alejandra Gere (@alejandragere)


Nakon što se zaljubila u Ričarda, Aleksandra je prešla u budizam i preselila se u Njujork.

– Ljubavne priče sa komplikovanim početkom, u kojima morate zajedno da prevaziđete teškoće, mogu da vas zbliže… Ja sam sigurno imala sumnje u nekom trenutku. U početku je bio ubeđeniji od mene. Ali od samog početka smo osećali da nam je suđeno da budemo zajedno – ispričala je Aleksandra, dok Gir kaže da je najsrećniji čovek što ima ženu kakva je ova Špankinja.

– Ja sam najsrećniji čovek u univerzumu. Kako da ne budem? Oženjen sam prelepom ženom koja je pametna, osećajna, posvećena pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja ume da oprosti, koja je odlična kuvarica i koja pravi najbolje salate na svetu. Aleksandra meditira, ona je vegetarijanka, sjajna majka, ima dodir anđela… a takođe je i Špankinja, a to je zemlja kraljeva i kraljica, Servantesa i Bunjuela… Ne može biti bolje od toga – podelio je Gir. Aleksandra je govorila i o razlici u godinama među njima.

– U ovom životu je moralo biti tako. Obećao mi je bar 20 dobrih godina! Moram da priznam da ima mnogo više energije od mene, mnogo je aktivniji. Teško mi je da ga pratim – izjavila je za Hello, a prenosi „Telegraf.rs“.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar