NEPOZNAT MUŠKARAC UPAO NA IMANJE I KOMENTARISAO DALILU SA FILIPOM! (VIDEO)

Nepoznati muškarac ušao je na velelepno imaje u Šimanovcima i to sve zbog Filipa Cara. Njih dvoje su razmenili nekoliko rečenica, te je Filip tražio od njega da mu otkrije istinu o Dalili.

Foto; Youtube printscreen

– Ja sam još pod utiskom, video sam čoveka koji nije odavde. Čovek se popeo na zid u Rajskom vrtu. Idem u WC i vidim da sedi momak na zidu. Života mi moga, ja kao da sam video supermena. Ja se presvukao, uzeo vlažne maramice da idem u WC, hodam ovako i on (viče) „kapo, kapo“. Pogledam, a on na zidu sedi iznad kapije od Rajskog vrta. Kaže: „Ej“, a ja ga ne vidim dobro. Ja priđem bliže i on čovek započne priču, kaže da je Emin iz Zenice, ja ga pitam što je došao, rekao je Filip, pa dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели heavycur (@heavycur_zadruga1)

– On kaže: „Da tebe vidim, došao sam busem, doći ću i na superfinale“. Ja odmah za nju pitao (Dalilu), on počeo da mi priča za Maju. Ja kažem: „Reci mi za nju (Dalilu), da li mi radi nešto iza leđa?“ Pitao sam da li je bilo nešto sa Anđelom, a da mi ne govore. On kaže: „Ne“. Ja i dalje ne verujem da čovek sedi na zidu. Pitao sam ga kako se popeo tu gore. Kaže: „Tu obezbeđenje, ja sam levo-desno, prepričavao je Car.

PROČITAJTE: MAJA MARINKOVIĆ ISKRENO O BIVŠIM MOMCIMA: Filip Car je moja NAJVEĆA ŽIVOTNA GREŠKA!

Izvor: blic.rs

Ostavite komentar