NE PROPUSTITE: ZA SAMO ČETIRI SATA POČINJE SPEKTAKULARNO FINALNO VEČE ‘ZADRUGE 6’!

Ne propustite najgledaniju noć za pamćenje!

Prvobitno planirano superfinale Zadruge 6, odloženo je zbog velikog nevremena koje je sinoć pogodilo i Šimanovce. Veliki šef doneo je hitnu odluku da se superfinale održi večeras, 9.juna, sa početkom u 18h.

Ostalo je još samo 14 zadrugara koji će se boriti za vrednu nagradu od 50.000 evra.

Devet meseci unazad živimo, ležemo i budimo se, plačemo i smejemo uz učesnike rijalitija „Zadruge 6“, a večeras saznaćemo ko je onaj koji je pobrao najviše simpatija milionskog auditorijuma televizije Pink i najgledanijeg rijalitija ikada.

Prema jednim od najzvaničnijihg merenja gledanosti agencije Nilsen, došli smo do podatka da je tokom proteklih devet meseci najgledaniji šou na Balkanu pratilo neverovatnih 2.000.000 gledalaca na dnevnom nivou.

Svakog meseca uz „Zadrugu 6“ bilo je čak 4.000.000 jedinstvenih gledalaca dok je ukupan auditorijum od početka juna 2023. godine rekordnih 8.000.000 gledalaca, što predstavlja čak 88% populacije starije od 4 godine.

U toku trajanja „Zadruge“, televizija Pink je bila najgledanija u odnosu na preostale emitere sa nacionalnom frekvencijom. Najviše vremena uz najgledaniji program provela je publika starosti od 15 do 49 godina.

Ostavite komentar