NAJPLAĆENIJI POSAO NA SVETU: „Baby nameri“ zarađuju i do 30.000 dolara DA KRSTE BEBU!

Pre nekoliko godina, influenser je bilo novo zanimanje koje nisu svi razumeli i nisu smatrali da je to pravi posao.

Danas je scenario drugačiji, svetom upravljaju nove profesije, a susreli smo se sa još jednom jedinstvenom – „baby namer“ ili osoba koja daje imena bebama! Da li će to postati uobičajeno u budućnosti, to je druga priča, ali za sada, Tejlor Hamfri  iz Njujorka, maksimalno koristi svoj poziv sa „What’s in a Baby Name.“

Ova konsultantska kuća nudi liste imena zasnovane na odgovorima roditelja na upitnik upućen konsijeržu sa kompletnom uslugom za biranje imena beba. Usluga počinje od 1500 dolara, a roditelji plaćaju i do 30.000 dolara da bi pronašli savršeno ime za svoje dete.

Za 10.000 dolara, Tejlor sprovodi genealoška istraživanja i duboko se upušta u pronalaženje odgovarajućeg imena za bebu. Govoreći o brojevima, Hamfri je pomogla da ime dobije više od 100 dece prošle godine i takođe je savetovala roditelje kroz čitav njen proces.

Započela je svoje putovanje na Instagramu kako bi podelila svoju ljubav prema imenima za bebe. Profil je na kraju prerastao u punopravni posao, a do 2018. počela je da naplaćuje ljudima svoje usluge.

Hamfri je rekla: „Iako je lako reći da ljudima dajem imena beba, moj rad je mnogo dublji od toga. Moj posao je da pružim duhovnu, emocionalnu i fizičku podršku svojim klijentima dok napreduju kroz veliku životnu tranziciju postanka roditelja. Svoj posao sam izgradila na pretpostavci da roditelji već znaju pravi odgovor; ponekad im je potrebno samo malo uputstva da se sete i pristupe znanju koje već postoji u njima.”

Ostavite komentar