Muškarci iz OVE ZEMLJE su najbolji LJUBAVNICI na svetu!

Englezi su sproveli anketu kako bi otkrili koji narod važi za najbolje ljubavnike. Na iznenađenje mnogih, u sprovedenoj anketi o najboljim ljubavnicima prvo mesto su zauzeli Škoti, dok su na drugom mestu Italijani.

Anketiranje najboljih ljubavnika

Osobe koje su istraživači anketirali zamoljene su bile da ocene kakvi su im bili ljubavnici u drugim zemljama. Nakon Italijana, treće mesto su zauzeli Francuzi, koje slede Englezi, Španci i Amerikanci. Portugalci, Irci, Šveđani i Velšani su takođe ušli u prvih deset najboljih ljubavnika.

Najbolji ljubavnici su Škoti

Derek Simpson (41) iz Edinburga je rekao da nije iznenađen rezultatima ankete koju je sprovela „Loveit Coverit“.

„Škoti znaju šarmirati i sve ostalo što je vezano za dobar utisak“, rekao je Derek.

Menadžer „Loveit Coverita“ rekao je da su praznici deo putovanja, kao i kultura i hrana. Tobi Stanbington je istakao: “Na odmoru je toliko toga u čemu se može uživati, bilo da se radi o kulturi, hrani, novim iskustvima ili u ovom slučaju i novim ljudima.“

Najbolja desetka

Ispitanici su bili zamoljeni da ocene svoje „izlete“ na lestvici od jedan do deset, a oni koji su dobili između sedam i deset bodova su Škotska (43%), Italija (41%), Francuska (38%), Engleska (37%), Španija (35%), Amerika (34%), Portugal (32%), Irska (31%), Švedska (31%) i Vels (30%), piše „The Sun“.

IZVOR:KURIR.RS

Ostavite komentar