MONSTRUOZNO: Nemanja Šarović iz inata bivšoj supruzi odlagao operaciju svog sina, pa „častio“ sa 200 evra radnicu Centra za socijalni rad!

Propali političar i „novinar“ u pokušaju Nemanja Šarović šokirao je javnost Srbije kad je zbog svoje patološke mržnje prema supruzi zamalo ugrozio život sopstvenog deteta!

Šarović koji svojom sramotnom izjavom tvrdi da je ‘Srbija videla razne zloupotrebe dece u političke svrhe’ namerno zaboravlja sopstvenu ružnu prošlost!

Naime, u postupku pred Centrom za socijalni rad, Nemanjina supruga Aleksandra je prijavila Nemanju da je odlagao neophodnu operaciju deteta, a Centar je potvrdu toga dobio direktno od dr Dragana Vukanića, lekara iz Univerzitetske klinike u Tiršovoj.

– Nemanja Šarović mogao je da ugrozi zdravlje sinu V. Š. (6) pošto je odbijao da da saglasnost da se dečak operiše, a sve zbog pravne borbe koju je vodio s majkom deteta i sada bivšom suprugom Aleksandrom Ilić, nekadašnjom poslanicom Nove Srbije, navodi se u nalazu Centra za socijalni rad.

Šarović je zatim dao 200 evra radnici Centra za socijalni rad u Beogradu koja je bila zadužena da napiše nalaz u sporu koji poslanik vodi sa bivšom suprugom oko starateljstva, odnosno prava na viđanje šestogodišnjeg sina, što može da se vodi kao krivično delo mita i korupcije za šta je predviđena i kazna zatvorom!

Ostavite komentar