MONSTRUOZNO: Lidija M. (47) priznala da je ostavila bebu u zamrzivaču!

Lidija M. (47) rekla je na saslušanju u policiji da se krišom porodila u kući u Zemunu u kojoj je proteklog petka u zamrzivaču pronađeno telo bebe. Ona je, prema nezvaničnim informacija, kazala i da je beba rođena mrtva. Prema istim informacijama rekla je i da nije znala šta da radi sa mrtvom bebom, pošto niko nije znao da je trudna. Da li su njene tvrdnje tačne, trebalo bi da utvrdi obdukcija bebinog tela koje je naložilo Više javno tužilaštvo u Beogradu. Obdukcija  bi trebalo da  utvrdi kog pola je beba, njenu starost i uzrok smrti.

Lidija je, inače, ubrzo posle porođaja u kući napustila muža i decu, a za mrtvu bebu saznalo se tek prošle sedmice, kad je njen muž slučajno pronašao leš novorođenčeta u zamrzivaču. Usledila je potraga za Lidijom i ona je ubrzo locirana, pa je privedena na saslušanje u policiju.

Poslednji susret supružnici su imali u maju prošle godine, a Zoran M. je medijima rekao da misli da je bebino telo tu ostavio neko ko je imao pristup kući u kojoj on živi sa decom.

Prema dostupnim informacijama, Prema nezvaničnim informacijama, na telu deteta nisu bili vidljivi tragovi nasilja, a nije moglo ni da se proceni koliko je telo stajalo u zamrzivaču.

Kako je ispričao, Zoran M. je telo bebe pronašao kada je, po savetu majstora, počeo da topi led u zamrzivaču kako bi se on popravio.

Biološki tragovi uzeti od pokojne bebe, koji će biti analizirani posle odbukcije, trebalo bi da pomognu da se utvrdi ko su njeni roditelji, a potom i ko ju je i zbog čega je njeno telo ostavio u zamrzivaču.

Ostavite komentar