MILOŠ TIMOTIJEVIĆ SMATRA DA BI LIK NJEGOVOG NEKADAŠNJEG PROFESORA MIKE ALEKSIĆA BIO ZANIMLJIV ZA GLUMU: ,,Uvek sam više želeo da igram negativca“

Miloš Timotijević voleo bi da se snimi film o njegovom nekadašnjem profesoru Miki Aleksiću i da on dobije glavnu ulogu!

Foto: Printscreen Youtube/YouTube

Saznajte i:  MAJKA POKOJNE JUTJUBERKE SASTALA SE SA BAKOM PRSETOM: ,, On ima informacije u vezi sa Kikinom smrću, dok smo pričali plakala sam”

Popularni glumac smatra da bi život vlasnika dramskog studija „Stvar srca“, kojeg je u januaru prošle godine više njegovih učenica optužilo za se*sualno zlostavljanje, bio zanimljiv za ekranizaciju.

– U dosadašnjoj karijeri sam igrao sadiste, ali totalno drugačije od Mike Aleksića. Njegov lik bi bio zanimljiv za glumu jer je složen. Uvek sam više želeo da igram negativca nego princa na belom konju. Tako bih, na primer, pre glumio Leksa Lutera nego Supermena, jer je interesantniji i bogatiji kao lik – priča Timotijević i otkriva da je i sam bio Mikin đak:

– Dok sam kao klinac pohađao Mikinu školu, njegovo ponašanje je bilo bahato, autoritativno i prelazilo je u neku vrstu sadizma. Mi kao deca nismo umeli da razumemo takvo ponašanje. Rekao mi je da nemam smisla za glumu i da bi trebalo da se bavim nekim drugim zanimanjem. Pokušao je da me ubedi da sam na uži izbor za FDU prošao samo zato što me je on spremao, a ne zato što sam talentovan. U meni je to izazvalo neku vrstu bunta i inata. Rekao sam mu: „Dobro, sada ćemo da vidimo ko nema talenta.“ To je bio poslednji čas da sam otišao kod njega!

Znao sam da devojke ne lažu

Timotijević kaže da ni u jednom trenutku nije posumnjao u tvrdnje Milene Radulović i Ive Ilinčić, koje su optužile Miku Aleksića za se*sualno zlostavljanje:

Ostavite komentar