MARINKOVIĆEVA DONELA ODLUKU: Nakon Aleksandrinih molbi da joj se Peca vrati, sledi ovo!

Nakon što su domaći mediji pisali da u odnosu Maje Marinković i Predraga Pece Raspopovića ne svetaju ruže, kao i da je Aleksandra Subotić brže-bolje doletela u Budvu, dok se Marinkovićeva nakratko vratila u Beograd, bivša zadrugarka se ovim povodom oglasila i stavila tačku na razne spekulacije.

Foto: Instagram

Naime, u medijima je osvanula vest da je Aleksandra „banula“ kod Raspopovića, dok je Maja nakratko boravila u Beogradu zbog rođendana svoje najbolje drugarice, Tijane Ajfon, te je tako iskoristila priliku da se ponovo približi svom suprugu i pokuša da izglade odnose, ali, kako pišu mediji, ni pored „lupanja na vrata“ i „vrištanja“, Peca nije hteo ni da čuje za to svoju bivšu ljubav.

Pročitajte i: MAJA I PECA SE NE VRAĆAJU: Evo koja im je sledeća destinacija nakon Crne Gore

– To je čista glupost, ne verujem u te laži. Ja sam svesna da nije mene, niko ništa ne bi ni čitao jer jedna je Maja Marinković. Toliko, šaljem im tople pozdrave iz Crne Gore (smeh) – poručila je bivša zadrugarka zlim jezicima, pa dodala:

– Više ne komentarišem našu vezu, nama je lepo i to je sve što mogu da kažem. Ja sam svesna da smo mi toliko interesantni, ali više od mene nema komentara na ovu temu – zaključila je Maja Marinković za Pink.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar