LJILJANA STANIŠIĆ: U MOM TELEFONU POSTOJE OZBILJNI DOKUMENTI, DOKAZI I EKSPLICITNI SADRŽAJ JAVNIH LIČNOSTI I SVE JE POD ŠIFRAMA! (VIDEO)

Mag istraživačkog novinarstva Ljiljana Stanišić biće gošća ove subotu u 22h u emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HYPE TV – SVE SAD (@hypetv.rs)

Ona je neko ko poseduje sve proverene informacije, vlasnica je najvećih ekskluziva javnog miljea.

STRAH I TREPET JAVNIH LIČNOSTI

Ovo je jedan od najposebnijih razgovora koji je zabeležen. Ljiljana je otvorila dušu Stefanu i najiskrenije odgovarala na pitanja koja joj do sada niko nikada nije postavio.

Dotakli su se i njenog „poslovnog blaga“- njenih mobilnih telefona.

Stefan: „Ljiljo, šta se nalazi u tvojim mobilnim telefonima, da li imaš gole fotografije, šta bi se desilo kada bi neko ušao u tvoj telefon?“

Ljiljana: „U mom telefonu postoje ozbiljni dokumenti, postoje dokazi i eksplicitni sadržaj javnih ličnosti, to je sve pod šiframa! Niko nema pristup mom telefonu! A gole fotografije nemam, imam provokativne (smeh), au, ne znam kako bi reagovala, ma samo da ja dobro izgledam na njima (smeh)“ završava Stanišićka.

Kao gost iznenađenja za Ljiljanu bila je njena dugogodišnja prijateljica i urednica rubrike ,,Stars“ Sandra Rilak.

Ne propustite ekskluzivni razgovor sa najoštrijom novinarkom u Srbiji. Saznaćete i kome je „uništila život“ objavljivanjem istine, da li se kaje, koji su joj planovi za dalje istraživanje i situacije koje nisu bile ni malo prijatne za nju i njenu porodicu. Sve to u dobro poznatom terminu u subotu, 22h samo na Hype televiziji, u emisiji „Pretres“.

Ostavite komentar