KRUŠEVAC: M.V. (2004) Istu prodavnicu OPLJAČKAO tri puta!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su tri razbojništva počinjena u februaru u istoj prodavnici i uhapsili M. V. (2004) iz okoline Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela, piše portal Hype TV.

On se sumnjiči da je, maskiran i uz pretnju oružjem, od radnice prodavnice u okolini Kruševca, uzeo 87.000 dinara, kao i da je nekoliko dana kasnije od radnice druge prodavnice u Kruševcu, uz pretnju nožem, oteo 54.000 dinara.

Takođe se sumnja da je prethodno, u istoj prodavnici, maskiran i uz pretnju pištoljem, od pedesetogodišnje vlasnice uzeo 51.000 dinara, dok mu je devetnaestogodišnji mladić čuvao stražu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, M. V. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, dok će protiv devetnaestogodšnjaka nadležnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

Ostavite komentar