KRISTINA OTKRILI KAKO ĆE SE ZVATI BEBA! Za Kristijana kaže da je najbrižniji budući tata!

Nakon saznanja da je u blagoslovenom stanju, kontaktirali smo bivšu zadrugarku Kristinu Spalević kako bi prokomentarisala kako se oseća tokom trudnoće, da li se budući tata Kristijan Golubović brižniji neko ikad, kao i njeno mišljenje o aktuelnim dešavanjima u Zadruzi.

Foto: Instagram

PROČITAJTE I: KRISTIJAN GOLUBOVIĆ UGRADIO SINU ČIP U RUKU! U emisiji ,,Pretres” saznajte: Kristijan se plašio za bezbednost sina! (VIDEO)

Da li trudnoća teče po planu? Kako se trenutno osećaš?

-Što se tiče trudnoće, hvala Bogu, ovog puta sve ide po planu. Radili smo sve prenatalne testove koji su bili u redu, tako da se može reći da sam spokojna, iako kod budućih mama uvek postoji određena doza straha, sto je potpuno normalno, pogotovo ako su imale prethodno loše iskustvo kao ja . Nemam mučnine, osim što su mi podivljali hormoni, pa sam nervozna, ali to više utiče na Kristijana, nego na mene – rekla je Kristina.

Da li si razmišljala o imenu za dečaka?

-Jesam, uvek sam imala osećaj da ću roditi sina, tako da sam prošli put imala par potencijalnih imena za dečaka, a za devojčicu samo jedno. Konstantin, Mihailo, u poslednje vreme mi se dopalo ime Viktor, možda kao simbol Kristijanove i moje pobede nad mnogim situacijama, kada smo saznali da sam trudna ponovo, samo mi je izletelo iz usta “PA, KRISTIJAN GOLUBOVIĆ“, totalno spontano i bez razmišljanja, baš zato mislim da nije bilo slučajno, tako da ću verovatno ostati pri toj neobičnoj odluci .

Da li je Kristijan brižan tokom tvoje trudnoće, kako vam teku teku dani u iščekivanju deteta? 

-Kristijan je , kao što ste mogli i u toku rijalitija da primetite, najbrižnija osoba na svetu, PREMA SVAKOM. Niko ne može da kaže da ga je zamolio za bilo kakvu uslugu, a da nije bio tu. Ne morate ni da pitate, sam primeti. I zaista me uvek drži kao malo vode na dlanu, sada posebno. Tu je i za moju porodicu, kao i za mene i to mi mnogo znači. Moja braća ga obožavaju, trenutno sam u Novom Sadu, moj brat nije hteo sa nama, ostao je sa njim, tako da jedva čekam da uživam u tome da ga gledam u ulozi roditelja jer znam da nema konkurenciju. Bukvalno mi ne da da radim ni najmanje kućne poslove.

Koje je tvoje mišljenje u vezi Viktorijinog abotusa, da li podržavaš to?

-Što se tiče trudnoće, nikada kao buduća majka i neko ko obožava decu, ne bih mogla javno da podrzim abortus, pa čak i ako uslovi nisu idealni, a u ovom slučaju definitivno nisu bili. Ne mogu da krivim Viktoriju sto je posle sramnog i kukavičkog čina Marka Osmakčica, odlučila da uradi to, jer mislim da je ostao tamo, ona se ne bi odlučila na abortus. Međutim, itekako mogu da je krivim za to što su svesno u tako toksičnom odnosu rizikovali i imali odnose bez zaštite, kao da nisu znali koje su realne posledice. Velika neodgovornosr prema svom telu, svojoj porodici i malom žvotu koji je ugašen.

Izvor: pink.rs

Ostavite komentar