KOSOVSKA MITROVICA: Srpski mladić uboden šrafcigerom u Bošnjačkoj mahali!

Zdravstveno stanje srpskog mladića M. P. iz Kosovske Mitrovice koji je jutros uboden šrafcigerom u Bošnjačkoj mahali, u multietničkom delu Kosovske Mitrovice je stabilno i on je posle ukazane lekarske pomoći otpušten na kućno lečenje, javlja SIA.
Kako kaže dr Dragiša Milović, zamenik direktora Kliničko bolničkog centra (KBC) u Kosovskoj Mitrovici, mladić je zadobio „ubodnu ranu u predelu desne nadlaktice i nije bio za hospitalizaciju”.
– Ubodna rana je naneta oštrim predmetom – kazao je dr Milović.
Kako se nezvanično saznaje, mladić je uboden šrafcigerom u ranim jutarnjim satima.
Na jednojn od društvenih mreža pojavila se slika ubodenog M. P. sa previjenom ranom uz objavu „uboden je od strane Albanca”.
U Bošnjačkoj mahali u Ulici „Oslobođenje” danonoćno dežuraju specijalne jedinice kosovske policije Rosu i to na ulazu iz pravca Glavnog mosta na Ibru, u delu gde se nalazi kosovsko tužilaštvo, kao i na kraju ulice koja vodi ka istočnom mostu, odnosno ka širem delu severne Kosovske Mitrovice.
Osim u Bošnjačkoj mahali, specijalne jedinice kosovske policije dežuraju i u multietničkim kvartovima – Mikronaselju, u delu „kod tri solitera”, kao i nadomak multietničkog sela Suvi Do.

Ostavite komentar