,,KOD MENE SE JEDE SA PODA, ŠETA PO KIŠI, VALJA U BLATU“ Izjava Milice Dabović o sinu izazvala polemiku Lečimo se pomoću komšija

Košarkašica je u objavi istakla i da dopušta Stefanu da se valja u blatu, a majke na društvenim mrežama to i nisu baš dočekale sa odobravanjem.

Foto: Instagram

Milica Dabović često sa pratiocima deli detalje iz privatnog života, a nova je izazvala brojne reakcije. Fotografijom sa sinom, kako uživaju u ekstremnim sportovima na moru, neke je oduševila, a neke zabrinula.

– Ljudi iz dana u dan sam bila fascinirana kako se Stefan ničega ne boji, da li zbog toga što odrasta samo sa mnom a ja sam mu mnoge stvari dozvolila i kod mene se jede i spoda, ne peru se ruke a da nisi jos ušao u stan, ne briše se nosić vlažnim maramicama nego rukom, šeta se po kiši, valja se u blatu, ide se prema svim životinjama velikim i malim kao da žive sa nama,kada padne ne skače se momentalno, nosi se robica koju su nam poklonile mame, igra se sa već igranim igračkama,kada se razboli lečimo se uz pomoć najboljih komšija i prijatelja ili se lečimo sami bez sirupa inekcija i tableta jer ih momentalno povraćamo…sreća pa smo bolesni dva puta godišnje…samo tuširanje i grljenje dok se ne preznojimo i odplačemo junacki ( jer njega sve boli a mama ne može takvog da ga gleda) No, zbog čega vam sve ovo pričam je da sam presrećna što je Stefan bez straha, napisala je Milica u objavi i dodala:

– Za razliku od Stefana koji je govorio da može ovako ceo dan, mama je vikala da je spuste dole oduševljena sinom i našim razgovorom koji smo vodili u oblacima! Spremni smo za još jednu ludu vožnju!

Mnoge majke su joj čestitale na načinu kako odgaja dete, dok su druge negodovale naročito zbog toga što se hrana jede sa poda i što mališana ne vodi kod doktora kada se razboli.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar