KO JE BILA IVANA TRAMP? Rodila je Donaldu TROJE dece, prevaru mu PAPRENO naplatila, ali se prezimena do smrti NIJE ODREKLA

Ivana Tramp, prva supruga biznismena bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa i majka troje njegove najstarije dece, umrla je u četvrtak u svom stanu u Njujorku u 73. godini.

Foto: Youtube printscreen

Kako američki mediji prenose, u 12.30 časova u četvrtak hitna pomoć pozvana je radi zastoja srca u stanu u ulici East 64 na Menhetnu, gde je Ivana živela. Hitna pomoć kasnije je konstatovala smrt.

– Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, a kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku. Bila je divna, lepa i neverovatna žena, koja je vodila sjajan i inspirativan život- naveo je Tramp.

Ko je bila Ivana Tramp?

Ivana Tramp, poreklom iz Češke, je prva žena koja je uspela da Donalda Trampa odvede pred oltar.

Ivana je bila najpoznatija kao Trampova prva supruga. U detinjstvu se bavila skijanjem, a kasnije je studirala u Pragu. Karijeru je započela kao manekenka u Njujorku. Ubrzo se udala za agenta za prodaju nekretnina, a 1973. godine emigrirala je u Kanadu. Bračna sreća nije dugo trajala, pa se tako Ivana rastala od Alfreda Vinklmajera 1976. godine.

Ali, nije dugo samovala. Iste godine upoznala je u Njujorku Donalda Trampa, za kog se udala 1977. godine. Ubrzo su postali poznati u njujorškom društvu, a Tramp je Ivani dao i važnu ulogu u razvoju vlastite poslovne imperije.

Izgleda da je Ivanka, njihova ćerka, i od majke ponešto nasledila. A pre svega lepotu. Ivana Tramp je tokom braka Donaldu rodila troje dece, sinove Donalda i Erika i ćerku Ivanku. Idila je trajala 13 godina, kada je Ivana otkrila da Donald ima vanbračnu aferu s Marlom Mejpls. Glumica i Donald imali su aferu zbog koje je Ivana pokrenula brakorazvodnu parnicu, koju je pratio ceo svet. Sudski su se nagodili 1992. godine, a Ivana je nakon svega ostala s Donaldom u dobrim odnosima.

Foto: Youtube printscreen

Ipak, brakorazvodna parnica bila je jako neuredna. Na kraju je Ivana, prema pisanju Vanity Fair-a, dobila 14 miliona dolara gotovine, stan u Tramp Plazi, porodično imanje u Konektikatu, deo doma na Floridi.

Ali, njen ljubavni život nije stao kad se rastala od Trampa. Posle njega imala je još dva braka – jedan s Rikardom Macučelijem, od kojeg se razvela nakon svega dve godine i sa Rosanom Rubikondijem, od kojeg se razvela nakon godinu dana braka. Otad u brak više nije stupala.

Uz brakove, Ivana je gradila poslovnu karijeru, ali i selebriti status. Potvrdila ga je učestvovanjem u jednom britanskom rijaliti šou, ali i nastupom u holivudskoj komediji „The First Wives Club“. Osim toga, oprobala se u pisanju i pokrenula je svoju modnu i kozmetičku liniju ali i liniju nakita.

Izvor: Stil

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar