KIM KARDAŠIJAN: „Bolest mi se vratila zbog dijete“

Kim Kardašijan se svojski potrudila na ovogodišnjoj Met Gali dobije visoke ocene, to jest da uđe u haljinu vrednu pet miliona dolara u kojoj je legendarna Merilin Monro u maju 1962. pevala Džonu Kenediju „Srećan rođendan, gospodine predsedniče“.

Youtube

Kako bi joj to pošlo za rukom, Kim je morala da smrša osam kilograma. Kreaciju je nosila samo prilikom šetnje crvenim tepihom. Pazila je na svaki pokret kako se šest decenija stara tkanina ne bi oštetila, a čim je ušla u muzej, obukla je repliku.

Kim koja inače ne jede mesto, kako bi uspela da smrša za tako kratko vreme promenila je ishranu. Konzumirala je namirnice životinjskog porekla, a zbog toga joj se, kako kaže, vratila psorijaza. Psorijaza je hronična, recidivirajuća, neinfektivna bolest kože, koja se može manifestovati na različite načine. Kinički se manifestuje kod genetski predisponiranih osoba izloženih kontinuiranom delovanju provokativnih faktora.

„Psorijaza mi je izbila po koži i dobila sam psorijatični artritis pa nisam mogla da pomeram ruke. Bilo je izrazito bolno i morala sam da idem kod reumatologa, koji mi je dao steroide. Bila sam potpuno izbezumljena“, ispričala je Kim koja se vratila na stari režim ishrane.

„Ponovno sam prestala da jedem meso i smirilo se“, rekla je Kim za „Allurre“ magazin i priznala da koristi botoks između, ali u malim količinama. Starleta tvrdi tvrdi da nikad nije ubrizgavala filere i da uopšte ne koristi veštačke trepavice.

Pročitajte i: PEVAČICA DOŽIVELA TRAUMU PRED NASTUP! 

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar