KIKA OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO! Isplivala istina o smrti Jutjuberke, pokušala je DVA puta da se ubije?

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kristine Kike Đukić 8. decembra 2021. godine.

Javnotužilačka odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere.

Kako Pink.rs nezvanično saznaje, Kika je dva puta pokušala samoubistvo skokom sa Brankovog mosta, a lečena je u klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ u godini kritičnog događaja.

Takođe, kako se saznaje, na kompjuteru u sobi gde je nađeno telo, ostavljene su oproštajne poruke adresirane na više lica. Nije utvrđeno da je bilo koje drugo lice bilo sa njom u stanu kritičnom prilikom.

Izvor: pink.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar