KAO DETE JE OSTALA BEZ MAJKE, ODRASTALA JE U DOMU, ŽIVELA U TEŠKOM SIROMAŠTVU: Naša najpoznatija STARLETA danas uživa u LUKSUZNOM životu

Soraja Vučelić, kojoj je prošlog leta zabranjen ulazak u Srbiju, imala je težak život od detinjstva.

Foto: Instagram

Ona je rano ostala bez majke, odrastala je u Domu za nezbrinutu decu i u hraniteljskoj porodici, a sa ocem je tek kasnije uspostavila pristojan odnos. Starleta se rodila u Kninu 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom.

Sorajin otac nije mnogo mario za ćerku, pa se Anka sa malom Sorajom vratila u Crnu Goru u Bar. Pošto nije imala od čega da je izdržava, dala ju je na staranje hraniteljskoj porodici koja je živela u Vojvodini. Zbog daljine, susreti majke i ćerke nisu bili mogući, tako da je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu u Bijeloj.

Kada je porodica oprostila Anki, ona i Soraja prešle su da žive kod Ankine braće. Nažalost, Anka se razbolela i preminula kada je Soraja imala samo 17 godina. Soraja je jedno vreme živela i s ocem, ali se, čim je završila srednju školu, osamostalila i preselila u Beograd. Kako se priča, ona je znala da se ponaša bahato, a umela je i da se potuče s nekim iz čistog mira. Prvi put pojavila u „Velikom bratu“ 2011. godine. To joj je bila odskočna daska.

Tokom proteklih godina Soraja je prilično izmenila svoj lični opis, navodno je imala osam estetskih zahvata, a silikone u grudi prvi put je ugradila 2010.

Dok je boravila u rijalitiju, za razliku od ostalih učesnika, koji su kao kontakte ostavljali telefone članova porodice, Soraja je, pošto nema majku, a oca nije želela da eksponira, ostavila broj telefona svoje tadašnje najbolje drugarice.

Drugarica je potvrdila Sorajinu životnu priču.

Strani mediji danas Soraju predstavljaju kao studentkinju psihologije i to sa visokim prosekom koji iznosi devet, prema njenim rečima barem. Ona je u međuvremenu priznala da je fakultet zapostavila, ali da želi da ga završi, a za to vreme znanje nadograđuje filozofskom literaturom koju čita na putovanjima. Ipak, pošto je Soraji zabranjen ulazak u Srbiju, postavlja se pitanje kada će uopšte moći da završi fakultet.

Izvor: Kurir.rs/Blic

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar