KAKO JE VIKI MILJKOVIĆ PROFITIRALA OD KUĆE JK I TOŠIĆA: Porodična oaza prema svetskim trendovima, a u cipleranik staje više od 500 pari obuće

Jelena Karleuša uložila je pola miliona evra u opremanje kuće na Dedinju koju je od selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija kupio njen bivši muž Duško Tošić, saznaje Kurir. Fudbaler je kolegi isplatio dva i po miliona evra i angažovao firmu Viki Miljković da upotpuni dizajn. Svaki detalj je pažljivo biran, a pevačica ni na čemu nije štedela.

Foto: ATA Images

– JK je želela da njena porodična oaza u kojoj živi s naslednicama bude najluksuznija u tom naselju i opremljena po najnovijim trendovima, kako bi uživale u prostoru kakav imaju samo holivudske zvezde. Enterijer je dizajniran u skladu s najnovijim svetskim estetskim i tehnološkim inovacijama na polju enterijera. Jedan od zahteva koje je imala Karleuša bio je da se napravi ogroman garderober, veličine 250 metara kvadratnih, a sastavni deo je i cipelarnik u koji može da stane više od 500 pari obuće – otkriva izvor blizak pop zvezdi i dodaje da se posebno vodilo računa i o sobama za njihove ćerke.

SAZNAJTE I: UOČI PRIZNANJA DA SE RAZVODI JK NAŠLA PISMO: Volim te i ne mogu da živim bez tebe

Dok dvorište krase bazen i letnjikovac, ispred kojeg se ona uveliko fotografiše i sa zadovoljstvom pokazuje na društvenim mrežama, tu je i stan za poslugu. Mala od skandala pažnju je posvetila i hodnicima, dnevnom boravku, kao i potkrovlju. Određena svota novca otišla je na zavese i draperije, kojima obiluje kuća. I tepisi su pažljivo birani, a neki komadi su stigli iz Italije. U svemu tome Viki je dobro prošla jer je odlično zaradila u ovoj saradnji. Njena firma je pevačici dala ponudu koja se njoj najviše dopala, naročito kako sve to vizuelno deluje. Karleuši je važno da je sve uklopljeno po svetskim standardima i da slike, vaze, detalji budu u skladu sa ostalim elementima. Iako su Jelena i Duško želeli da zajedno žive u ovoj oazi, to se neće dogoditi jer su nedavno odlučili da se zvanično razvedu.

Izvor: Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar