,,Kad god bih potonuo u jednoj fazi života i skrenuo u alkohol ili neki drugi porok, sin bi me izvukao!” U emisiji ,,Male stvari“ saznaćete: Da li se pravi muškarci plaše ljubavi?

Novo izdanje emisije “Male stvari” autorke i voditeljke Snežane Dakić je na programu Hype televizije u nedelju od 12h.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HYPE TV – SVE SAD (@hypetv.rs)

U iskrenom razgovoru glumac Toni Mihajlovski otkriva koje je greške pravio u životu kada je kao student dobio sina i napustio siguran posao i podlegao raznim porocima.

-Sin mi je bio sidro. Kad god bih potonuo u jednoj fazi života i skrenuo u alkohol ili u neki drugi porok, on bi me on bi me izvukao. Žena javi da trebaju pare za knjige, ja se trgnem i nađem neki posao- kaže Toni, pored ostalog poznati makedonski glumac, i dodaje:

-Na akademiji su me prvi put odbili kao netalentovanog, upisao sam je iz drugog puta. Uvek igram Turke ili Albance, ljudi mi ne veruju da sam hrišćanin. Verovatno je bilo nekih mešanja za tih 500 godina pod Turcima, u šali kaže Toni, koga široka publika poznaje iz uloga u filmu ,,Parada“, ali i ,,Bicemo prvaci sveta“, ,,Senke nad Balkanom“…

Dr Nikola Čanak – forenzičar, psihoterapeut i kouč objašnjava zašto se plašimo i zašto sa godinama postajemo plačljiviji, kao i kako hendluje život sa sedmoro dece.

-Da li se muškarci plaše ljubavi?

-Da li tamo gde prestaje vaspitanje počinje dresura?

Novo izdanje emisije “Male stvari”, biće emitovano na programu Hype televizije u nedelju 3. jula u 12h.

Ostavite komentar