JELENINA AGONIJA TRAJALA JE 20 MINUTA? Sudija otkrila novu rekonstrukciju smrti, ovo su stravični detalji ubistva

Tačno šest i po godina od ubistva pevačice Jelene Krsmanović konačno je rešena misterija šta se događalo kobnog dana na nasipu u Crvenki i na koji način je žena ubijena, ali i kako je izgledao zločin iz minuta u minut.

Foto: Printscreen YouTube

Zorana Marjanovića je Viši sud u Beogradu osudio na četrdesetogodišnju robiju 22. jula ove godine. Sudija Jelena Škulić je gotovo sat vremena čitala pred punom sudnicom obrazloženje presude, u kojem je opisano kako su i kada supružnici došli na napis, koga su zvali i ko ih je zvao neposredno pre i posle zločina, kako je došlo do napada i ubistva, a potom i kako je osuđeni prijavio nestanak supruge, nakon čega je započela potraga za njom.

Zoran, Jelena i Jana su se nasip dovezli u 16.36 sati, a dva minuta kasnije pevačica se odvaja od njih i kreće da trči.

Kako je Zoran Marjanović ispričao, on je ostao sa detetom. Pratili su je pogledom, tvrdio je, dok im jednog trenutka nije nestala iz vidokruga. Međutim, iskaz njihove maloletne kćerke je bacio senku na tu tvrdnju, a na kraju je bio jedan od dokaza koji su srušili Zoranov alibi i doveli do ovakve presude.

Naime, iako je devojica govorila da je sve vreme bila sa tatom, da su gledali mamu kako trči i da je on nije ostavljao nijednog trenutka, opis prizora koji je gledala u tim trenucima pokazao je da se oni nisu nalazili na mestu na kom je osuđeni naveo.

.

Poslednji razgovor sa kumom Verom

Na osnovu listinga je utvrđeno da je nesrećnu ženu poslednja čula kuma Marjanovića, Vera Vukmanović koja ju je nazvala u 16.41 da je pita gde je nožić za skidanje žuljeva.

Dva minuta kasnije, Jelena je stigla da odgovori i na poruku jedne doktorke iz Borče.

– Oko četiri sata po podne ja sam joj na njen prethodni SMS odgovorila da njena majka treba da nastavi da pije gvožđe. U 16.43 Jeca mi je napisala “OK” i pitala je da li su Zoričini rezultati loši zbog zračenja. Na tu poruku ja joj nisam odgovorila – ispričala je doktorka M.Š. na saslušanju.

Za to vreme, odmah pošto se Jelena odvojila od njega i ćerke, u 16.38 sati, kako je utvrđeno Zoran je ugasio telefon, a ponovo uključio u 17.04. Prema dokazima koji su prikupljeni, a na osnovu baznih stanica utvrđeno je da je Zoran telefon uključio nedaleko od mesta gde je Jelenin telefon poslednji put lociran – pored mesta ubistva u vreme ubistva.

Telefon upaljen nakon zločina

Naime, sudija je rekla da telefon Zorana Marjanovića nije registrovala nijedna bazna stanica 26 minuta, baš u vreme kada su pevačici nanete smrtonosne povrede, odnosno, kako je utvrđeno, da ga je on isključio u 16.38 i ponovo uključio u 17.04.

– Nesumnjivo je utvrđeno da je Jelena Marjanović napadnuta za manje od 20 minuta po dolasku na nasip – rekla je sudija i opisala napad:

“Zoran je iskoristio Jelenino poverenje i namimio je da se spuste u podnožje nasipa, dok je detete ostalo tamo. Kada su se spustili, krenuo je za njom i oštrim predmetom je ubo u desni lakat. Ona je nakon toga počela da beži, dok je trčala izgubila je patiku, mobilni telefon i gumicu kojom joj je kosa bila vezana. On je sustigao kada je ušla u kanal, stgao joj je gornji deo trenerke i ubio je sa osam udaraca metalnim predmetom u glavu.”

Obdukcija je pokazala da je Jelena ubijena u periodu od 16.47 do 17.10.

Izvor: blic.rs
BONUS VIDEO:

Ostavite komentar