,,Ja sam uvek glavna i kad postoji prva“ Evo kako je MAJA MARINKOVIĆ govorila o svom emotivnom statusu nedelju dana pre otkrivanja afere!

Javnost je u šoku otkako se saznalo da je starleta Maja Marinkoviću u vezi sa suprugom svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić, Predragom Pecom Raspopovićem. Samo nedelju dana pre razotkrivanja afere koja već traje osam meseci, Maja Marinković je pričala o svom emotivnom statusu, ali niko ni ni slutio o kome je reč.

Foto: Instagram

PROČITAJTE: ALEKSANDRA NIŠTA NIJE IZGUBILA Tamara Đurić o javnoj prevari: OBE SU MI DRAGE, SODOMA I GOMORA

– Emotivno sam ispunjena. Bitno je da je čovek srećan i zadovoljan sobom, a sve ostalo dolazi vremenom. Tako i ja. U spoljnom svetu svi kažu da sam druga osoba. Da, rekla sam zauvek “zbogom“ bišim ljubavima, ali one nisu meni – rekla je Marinkovićeva pre samo nedelju dana.

– Ne mogu da kažem da imam dečka, pre bih to nazvala simpatijom. Na prvom mestu mogu da kažem da sam srećna. Nigde ne žurim, ovako mi je sada super, a ovako ćemo videti. Nema ženu! Ja zaslužujem da budem prva, ne zaslužujem da budem druga. Ja sam uvek glavna i kad postoji prva, vrlo brzo se ta mesta zamene, ali ne ponosim se time. To je ružna prošlost. Bivši su bivši, da su dobri, ne bi bili bivši – rekla je ona za Pink.rs.

Podsetimo, Maja Marinković i Sandra Subotić bile su nerazdvojne, stalno su se posećivale i družile porodično, budući da je Maja sa ocem Takijem išla u Novi Sad kod Subotićke i čak čuvala decu svoje najbolje drugarice. A onda ju je paparaco uhvatio kako se strasno ljubi na bazenu sa Pecom Raspopovićem.

Izvor: blic.rs

Ostavite komentar