IZA NJENOG SAVRŠENOG IZGLEDA STOJI TRUD, ALI I JEDNA CAKA: Sanja Kužet u emisiji „Nedeljno popodne sa Marinom“ otkrila TAJNU svoje lepote

Voditeljka Sanja Kužet gošća je ovonedeljnog izdanje emisije ,,Nedeljno popodne sa Marinom” koje se emituje u nedelju u 17h na Hype televiziji.

Voditeljka Sanja Kužet važi za jednu od najšarmantnijih i najzgodnijih TV lica, a tokom gostovanja u novom izdanju emisije Nedeljno popodne, voditeljki Marini Kotevski otkrila je na koji način uspeva da održi savršenu liniju.

– Prepoznatljiva sam ljudima u tim uskim dugačkim haljina, ali ipak iza toga stoji neki mali rad i ta caka da dva dana pred snimanje mogu da smanjim obim struka i pojavim se pred publikom i da se osećam lepo i puna energije – priznala je Sanja, koja, kako kaže, ne uskraćuje sebi mala zadovoljstva kada oseti potrebu za tim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HYPE TV – SVE SAD (@hypetv.rs)

– Do četiri kilograma mogu da se igram sa sobom, da dodam, oduzmem… Zimi nisam raspoložena, jede mi se, naravno da ću pustiti sebe da jedem sedam do deset dana ako mi to pričinjava zadovoljstvo, ali ću posle toga uraditi nešto dobro za sebe da se vratim – tvrdi Sanja koja je nedavno pokrenula svoj biznis – liniju sokova za detoksikaciju, a ovom prilikom otkrila je i ko je od poznatih ličnosti najdosledniji detoks programima:

– Ceca je već tri puta bila na detoks programu – priznala je Sanja, a šta je još otkrila u zanimljivom razgovoru sa Marinom Kotevski, pogledajte u novom izdanju emisije Nedeljno popodne koje će na programu Hype televizije biti u nedelju 3. jula u 17 časova.

Ostavite komentar