ISPRED KUĆE MU DIGLI AUTOMOBIL U VAZDUH: Košarkaš iz Makedonije ulazi u Zadrugu?

Rijaliti „Zadruga 6“ u septembru ponovo startuje, a sada je otkriven još jedan takmičar koji će se naći na velelepnom imanju.

Foto: Instagram

U pitanju košarkaš iz Makedonije, Milorad Minovski, poznatiji kao Mićo, dolazi iz Skoplja i visok je 195 cm. Ističe za sebe da je lav u horoskopu i da ulazi da bi pobedio. Dve godine zaredom je bio u najboljoj ekipi u Vardaru, a u Zadrugu ulazi kako bi iskusio nov doživljaj, saznaje Republika.rs.

– Prijatelji koji me znaju, reklis u mi da sam ja stvoren za ovaj projekat, da sam stvoren za rijaliti, imam kratak fitilj, ali volim da se upustim u svađu i da igram po tuđim pravilima, dok ja ne budem osvojio teren. Uvek ostavljam srce na terenu, kao i u košarci – govori Milorad.

– Potpisao sam ugovor, a od bivših zadrugara poznajem Spejka, kao i Moniku Jovanovsku iz prošle sezone.

Budući da joj mu je bivša devojka finalistkinja muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda“, Marko ne krije da strahuje od njenog ulaska:

– Ja sam od skoro u vezi sa manekenom iz Makedonije, ali ako ona ili moja bivša uđe u Zadrugu, pa poklaćemo se – tvrdi Milorad i dodaje:

– Veći problem mi je devojka, nego roditelji, oni su mi rekla da znam šta radim i da radim šta hoću. Ali plašim se da mi uđe bivša, jer će biti baš gusto unutra onda.

Milorad je otkrio i da je imao velike probleme sa zakonom, te da mu je banda digla kola u vazduh, a da ga je sud osudio na tri meseca zatvorske kazne i dve godine uslovno.

– Nisam bio u zatvoru, ali sam osuđen, imao sam probleme neke sa zakonom. Neki klan, zbog ulične svađe mi je digla kola u vazduh prošle godine. To se desilo ispred moje kuće – govori Milorad.

BONUS VIDEO:

Izvor: kurir.rs

Ostavite komentar