ISEKAO I OCA I MAĆEHU U SURČINU: Nakon napada ih posmatrao kako krvare u dvorištu!

U beogradskom naselju Ledine u Ulici Mome Kapora, juče se odigrala prava porodična drama kada je sin Raman Š. (26) nožem izbo oca Ruždiju Š. i maćehu Irenu Š.

Mladić se nakon toga dao u beg, a brzom intervencijom Hitne pomoći njegovi roditelji sa teškim telesnim povredama prevezeni su na Urgentni centar.

Raman Š. (26) nožem je ubo oca u grudi, a maćehu nekoliko puta u vrat. Prema rečima komšija nakon napada, čuli su ženu koja zapomaže i doziva pomoć, a zatim su ugledali Irenu koja se u dvorištu kuće držala za vrat.

– Ležala sam u krevetu i čula da neko viče – ispričala je komšinica Mirjana Petreski, koja je prva pritrčala u pomoć povređenima. – Izašla sam i videla da žena kleči i drži ruku na vratu, krv je sve jače išla, a onda je prišao komšija koji je pozvao Hitnu pomoć i policiju, a žena je uspela da stane na noge i nasloni se na kapiju. Kasnije je došao i njen suprug koji se držao za grudi i međusobno su se pomagali. Dok su njih dvoje krvarili, Raman je sve vreme stajao na terasi i posmatrao kako mu se roditelji muče i krvare po ulici.

Ekipa Hitne pomoći izašla je na teren par minuta nakon poziva, a Ruždiju i Irenu prevezli su u Urgentni centar. Mladić Raman Š. (26), nakon napada krvav i sa torbom u rukama dao se u beg, a policija ga je brzo locirala i uhapsila na autobuskoj stanici. Prema nezvaničnim informacijama, tokom intervencije MUP on je bio nasilan, pa je nasrnuo i na policajce.

Prema rečima komšija, ova porodica doselila se sa Kosova na Ledine pre par godina i živeli su kao podstanari. Mladić se pre par meseci doselio kod roditelja iz Zemuna nakon raskida sa devojkom.

– To su dobri ljudi, nikad nisu imali problema sa njim – pričaju komšije. – Mladić je radio u magacinu, otac u javnom komunalnom preduzeću u Zemunu. Koliko znamo nije bio problematičan i bio je ćutljiv. Nisu imali porodičnih problema, baš su skoro uzeli i auto, pokušavali su da se snađu.

Komšije su bile u šoku zbog svega što se danas dogodilo, i ne znaju šta bi mogao da bude razlog ove porodične drame.

U PONEDELjAK U PARAĆINU

U ponedeljak u paraćinskom selu Trešnjevica sin je oca nekoliko puta ubo kuhinjskim nožem. Nakon kraće rasprave, mladić je povredio oca po telu i nogama. On se dan kasnije predao, tada je policiji priznao da je teško ranio svog oca, ali i da je ubio maćehu.

Ostavite komentar