EVO ZBOG ČEGA JE NIKOLINA 6 MESECI PRE VIDOJEVE SMRTI PROMENILA PREZIME!

Nikolina i Vidoje u braku su bili devet godina, a sada je otkriveno da je voditeljka tek nedavno promenila dokumenta i prezime u njima.

Foto: ATA Images

Pišekova je do jeseni prošle godine nosila ovo prezime, nakon čega je to u svim dokumentima pri+omenila i zvanično, posle 8 godina braka, postala Ristović.

– Ristović, tako je! Sad sam baš i zvanično promenila sva dokumenta, pa sam i službeno Ristović. Konačno, nakon osam godina braka! Dobila sam za to vreme više kazni za nepoštovanje propisa – kazala je ona u novembru mesecu za hrvatski 24sata.

– Nije teško promeniti dokumenta, nego sam ja lenja. To je drugi par cipela. Nego, sad me je stisla neka birokratska zavrzlama, pa sam morala da menjam. Ti nisi menjala prezime? Bravo, bravo, pametna žena… Uspela sam sve da promenim – dodala je ona za pomenut medij.

Međutim, ubrzo nakon ovoga voditeljka je izgubila supruga Vidoja Ristovića koji je preminuo u 43 godini usred prestanka rada srčanog mišića. Vidoje je preminuo ove godine u maju, a nakon što mu je porodica dala 40-odnevni pomen počela su javna prepucavanja njegove udovice Nikoline i oca Vitora, poznatijeg pod nadimkom Miša Grof.

Izvor: Informer

 

Ostavite komentar