ELENA PREVARILA FRANA? Pevačica u vezi sa bivšim dečkom svoje najbolje drugarice!

Ljubav Elene Kitić i Frana Pujasa počela je nešto pre početka „Zadruge 5“, nakon njegovog izlaska iz četvrte sezone rijalitija o čemu je Pink.rs   prvi pisao. Nakon ekskluzivnih paparaco snimaka, Pujas nije želeo da prizna da su oni u vezi, sve dok u „Zadruzi 5“ nije dobio video-čestitku od Elene za Novu godinu.

Foto: Instagram

Fran je ubrzo posle toga i napustio „Zadrugu 5“ prvi put, a tada je potvrdio da su oni i dalje zajedno. Pujas se brzo posle ovoga vratio u Belu kuću, jer je publika za njega glasala u baražu, a svi su mislili, pa i on sam, da ljubav sa Kitićevom cveta.

Sve se promenilo od Franovog drugog izlaska iz „Zadruge 5“. Pujas je par dana nakon izlaska  priznao da njih dvoje nisu više zajedno, a nije hteo da otkriva razlog.

SAZNAJTE: Da li je ovo neophodno?  Fotografija najmlađe ćerke Ronalda i Georgine izazvala pometnju

Ubrzo su krenule spekulacije da je Elena našla drugog momka, što se i potvrdilo kao tačno. Iako su svi prvenstveno mislili da je u pitanju Vojaž, Elena je završila sa reperom Mihailom Vujićem, koji je poznatiji kao Mixa. Kako saznajemo, Elena je prevarila Frana dok je on bio u „Zadruzi“.

Pink.rs je saznao da su se sreli na nastupu u toku Franovog boravka u „Zadruzi“ i da su prve varnice tada krenule, kao i da su se smuvali iste večeri. Počeli su i signali kad je ona otišla na putovanje. Elena je počela da kači njegove pesme, a po njenom povratku, ušli su u vezu.

Foto: Instagram

Fran za ovo nije znao, kako je boravio u „Zadruzi“, ali to nije sve. Osim što je Elena prevarila Pujasa, njen novi momak je bivši dečko njene najbolje prijateljice, sa kojim je čak snimala spotove.

Izvor: pink.rs

Ostavite komentar