EKSKLUZIVNO: Nestorović odlučio da podrži SNS u Beogradu, nema novih izbora, Šapić novi gradonačelnik!

Prema još uvek nezvaničnim informacijama iz centrale SNS u Beogradu, konačno je postignut dogovor između SNS i pokreta MI – GLAS IZ NARODA o formiranju većine u skupštini Grada Beograda.

Naime, lider tog pokreta profesor Nestorović doneo je odluku da se izbegnu još jedni, novi, skupi i nepotrebni izbori u Beogradu, čiji bi rezultat opet bio isti, a građani Beograda bi samo bili izloženi još jednom sasvim nepotrebnom maltretiranju, pa je u skladu sa tim odlučio da podrži većinu koju SNS ima u skupštini Grada Beograda i kandidaturu Aleksandra Šapića za novog gradonačelnika Beograda.

Po kuloarima se, međutim, govori da će, s druge strane, profesor Nestorović biti novi ministar zdravlja u novoj Vladi Srbije, i da će njegov pokret Mi – Glas iz naroda dobiti dva gradska resora na upravljanje.

Izvori iz pokreta Mi – Glas iz naroda kažu da je rukovodstvo tog pokreta bilo podeljeno po pitanju saradnje sa SNS i donošenja odluke da se podrži većina SNS u beogradskoj skupštini, ali da su logični razlozi prevagnuli i da je stav da se Beograđani nikako ne prisiljavaju na još jedno nepotrebno izlaženje na birališta i glasanje koje ništa neće promeniti ipak uslovili nimalo laku odluku da pokret Mi – Glas iz naroda postane novi koalicioni partner SNS u Beogradu i na republičkom nivou.

Neimenovani izvor iz centrale SNS potvrdio je da su pregovori obavljeni u sedištu SNS sa Nestorovićem i njegovim pokretom bili dugi i teški, na momente i mučni, ali da je interes svih građana Beograda bio odlučujući faktor da se napravi dogovor i buduća tehnička koalicija SNS i pokreta Mi – Glas iz naroda.

Zvanična potvrda ovog dogovora očekuje se odmah nakon objave i potvrde zvaničnih rezultata izbora u Beogradu i raspodele mandata prekosutra.

Ostavite komentar