EKSKLUZIVNO! Fahri Musliu: Nikada nisam nigde radio sa Angelinom Vučić, sreo sam je samo jedanput u životu u skupštini SFRJ 1986. godine!

Prljava kampanja medija u vlasništvu zloglasnog medijskog tajkuna Dragana Šolaka nije zaobišla ni roditelje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa su se tako na udaru, pored njegovog sina Danila i rođenog brata Andreja, sada našli i roditelji predsednika Srbije!

Prljava laž novinara Milovana Brkića da je albanski novinar Fahri Musliu navodno otac Aleksandra Vučića opet je lansirana i to baš u vreme predizborne kampanje.

Međutim, Fahri Musliu pristao je ekskluzivno za tabloid Prst da demantuje te gnusne laži konkretnim činjenicama koje dokazuju da je prosto nemoguće da on bude biološki otac Aleksandra Vučića.

„Dobro sam u datim okolnostima jer mediji bez profesionalnih standarda i etike nisu svesni šta mogu da učine nekome. Ovo je prevazišlo svaku meru. U Beograd sam došao polovinom oktobra 1972 godine. Pre toga, a posle završetka gimnazije, radio kao učitelj u osnovnoj školi u selu Brodosavce kod Dragaša od 01.12.1967. do 26.11.1969.godine, kad sam otišao u JNA u Bileću. Vojni rok sam završio krajem aprila 1971.godine i u maju nastavio da radim u toj školi sve do polovine oktobra 1972 godine.

Brutalne su laži da sam ja ikada radio sa Angelinom Vučić na RTS-u, ili neko sad čak spominje i Tanjug?!

Sa Angelinom Vučić sam se sreo samo jedanput u životu, i to sasvim slučajno 1986. godine u Skupštini SFRJ, čiji smo rad pratili kao izveštači, ona za telviziju Novi Sad, a ja za Rilindju. Ali, izgleda da ni neke novinare, ni neke građane ne zanimaju neosporne činjenice. Uživaju do ekstaze baveći se tuđim životima…“ – rekao je Musliu.

Podsećamo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rođen 1970. godine, pa samim tim otpada svaka mogućnost da je navodno „Fahrijev sin“ jer je Musliu prvi put došao u Beograd tek 1972. godine kada je Vučić već imao dve godine, a njegovu majku Angelinu albanski novinar Fahri Musliu upoznao je 1986. godine kada je Vučić imao 16 godina!

Ostavite komentar