DRŽE GA U ŠACI: Dalilini fanovi hoće da napakoste Dejanu Dragojeviću!

Prema pisanju domaćih medija, Dejana Dragojevića tek čekaju spletke i problemi.

Foto: Printscreen / AmiG Show

Naime, pristalice Dalile Dragojević imaju plan da ga dokrajče, a ona sa tim nema nikakve veze, niti ona ima nameru da bilo šta loše radi bivšem mužu, naprotiv, želi mu sve najbolje.

Međutim, kako kažu izvori za medije, oni su se već naoštrili da ga ucenjuju i da mu otimaju pare.

– Dejanu niko ne prašta uspeh i pobedu, a narod ga je baš zavoleo! Ne gledaju ga čak ni kao žrtvu, iako se mučenik baš napatio i namučio. Drugim rečima, dečko je zasluženo pobedio – započinje izvor za Scandal! i dodaje:

– Sa druge strane, tu je neka ekipa Dalilinih fanova još iz vremena „Parova“ i oni sad imaju ideju da mu napakoste, rešili su da ga ucenjuju i da mu otimaju pare. Navodno ga za nešto imaju u šaci. Naravno da Dalila ne stoji iza toga, nije ona u fazonu da ga sad dodatno povređuje, želi da živi svojim životom, a njemu želi svu sreću, međutim, ni ona ne može da spreči te fanove da prave haos! Ako se ja pitam, neko bi morao da reaguje, možda baš Dalila, ali je pitanje da li će nju poslušati. Svakako, sreća je što je Dejan pametan i ne može niko da ga isprovocira, niti navuče na tanak led. Pa sve i ako je bio naivan, više to nije. Dečko je prošao golgotu i iz svega je izašao kao pobednik. I baš zbog toga nije zaslužio da mu sada neko dodatno radi o glavi. Siguran sam da će i Dalila dati sve od sebe da to spreči kada sazna šta mu se sprema, i ona i njen otac Huso koji Dejana gleda kao svog sina – zaključio je izvor.

Pročitajte i: SUBOTIĆKA UHVAĆENA NA PLAŽI SA OVIM PEVAČEM: Dok su Maja i Peca u luksuznom hotelu, evo šta radi ona (FOTO)

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar