„DOKAZALA SAM DA JE SVE MOGUĆE“: Isplivala fotka Jovane Jeremić sa TRUDNIČKIM stomakom, komentari PLJUŠTE! (FOTO)

Voditeljka Jovana Jeremić je nakon slika s odmora u brutalnim bikinijima, sve iznenadila kada je objavila sliku u poodmakloj trudnoći.

Foto: Insatgram

Iako je nedavno pokazala novog dečka, voditeljka ipak nije ponovo u drugom stanju. Ona se samo podsetila trudnoće s ćerkicom Leom, te pokazala kako je fenomenalno izgledala u osmom mesecu, te porukom pored fotke sve ostavila bez teksta.

– 8. mesec, iznela sam Leu kao da nisam bila trudna! Radila do poslednjeg dana, najviše u životu se slikala za magazine, pevala, igrala i izlazila. Trenirala pilates do 6. meseca. Držala trudničku dijetu i iz porodilista izašla sa dva kg manje nego kad sam bila devojka, 52kg! U trudnoći sam dobila 9kg! dealno! Srušila babske price i tešenja neodgovornih trudnica prema sebi, koje jedu za troje, bez potrebe, pa posle upadaju u depresije i za to okrivljuju muškarce – napisala je voditeljka i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

– Rodila Leu Jeremic 56cm, 3.350kg tešku, zdravu bebu i, bogme, sada već preintelegentnu devojčicu koja ima ličnost i koja je od malena uvek radila kako ono što želi, a ne kako joj okolina nameće da je red (to je na majku, mada mama uvek balansira, a Lea tera svoje). Dakle, na ličnom primeru sam pokazala i dokazala da je sve moguće kad želiš.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar