DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JUL: Bikovima predstoji UNAPREĐENJE, pred Lavovima je ljubavna ROMANSA

Šta su vam zvezde pripremile za danas…

Foto: JUAN FERNANDO YECKLE from Pixabay

OVAN

Boravak četiri planete u vašem polju karijere doneće vam izuzetnu priliku da ostvarite svoj najdalekosežniji cilj. Očekuje vas unapređenje. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Vodolije ili Lava. Proverite vid.

 

BIK

Ovaj period donosi vam unapređenje u karijeri. Planetarni aspekti stavljaju akcenat na pozitivnu poslovnu transformaciju. Očekuje vas rasplet u okviru nesporazuma s partnerom. Komunikacija se poboljšava. Melanholični ste, depresivni.

BLIZANCI

Pred vama je kraće poslovno putovanje. Proširujete krug saradnika i to vam donosi prosperitet i unapređenje finansijske situacije. Odnos sa partnerom prelazi u mirnije vode. Uspešno prevazilazite nesporazum. Problem sa sinusima.

 

RAK

Poslovni pregovori mogu biti naporni, ali će vam pozitivan ishod doneti dugoročno rešenje na finansijskom planu. Ovaj dan provodite u atmosferi prepunoj ljubavi koja ispunjava vaš odnos sa partnerom. Stomačne tegobe.

LAV

Boravak četiri planete u vašem polju privatnog biznisa stavlja akcenat na vaše osamostaljenje i lični napredak u krugovima poslovnog sveta. Ljubavna romansa sa jednom šarmantnom Vagom ili Vodolijom donosi vam novi elan. Premoreni ste.

 

DEVICA

Device koje se bave kreativnim zanimanjem, očekuje pravi uspeh i popularnost. Finansijski uspeh. Počeli ste da se viđate sa osobom koja vas je oduševila na prvi pogled. Pa ipak, ne preterujte sa idealizacijom. Hitno promenite način ishrane.

VAGA

Nezaposlene Vage očekuje dobra poslovna ponuda, ali će se raditi o kratkotrajnom rešenju u vidu honorarne saradnje. Veliki broj planeta u vašem polju doma i porodice stavlja akcenat na to da ćete rešiti porodična pitanja. Plitko disanje, uradite snimak pluća.

 

ŠKORPIJA

Glavni akcenat ovog dana je na uspešno zaključenom poslovnom sporazumu i novoj saradnji. Uspeh sa inostranstvom. Prevazišli ste ljubomoru i scene konflikta u odnosu s partnerom. Sledi dalja harmonizacije vašeg odnosa sa partnerom. Nervoza.

STRELAC

Dominantna tema čitavog ovog dana je na finansijama. Poslovi koje sad budete pokrenuli mogu vam doneti veliki korak napred. Ljubavna romansa sa osobom koja živi u inostranstvu može se pretvoriti u dugotrajnu vezu. Problemi sa žučnom kesom.

JARAC

Veliki broj planeta u vašem znaku doneće vam veliki napredak u poslovanju i karijeri uopšte. U ovom periodu otvara vam se sjajna perspektiva. Slobodne Jarčeve očekuje prelazak granice kolegijalnog odnosa sa osobom na poslu. Unosite više vitamina i minerala.

VODOLIJA

Pred vama se nalazi ponuda koja obuhvata prelazak u drugu sredinu. Poslušajte svoju intuiciju, ona vam je sada najbolji vodič. Ovaj dan donosi vam mogućnost da uđete u vezu sa osobom koju ste upoznali preko kolega. Glavobolja.

 

RIBE

Period je povoljan za to da razvijete privatan biznis. Možete uspostaviti saradnju sa firmom iz inostranstva i ostvariti profit. Romantičan period kada vas očekuju brojni sastanci sa osobom koja vam se sve više dopada. Pojava ekcema. Obratite se odmah dermatologu.

 

Izvor: Glossy/www.astrousluge.com

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar