DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JUL: Pred Škorpijama je veliki finansijski NAPREDAK, Ribama predstoji ulazak u neobičnu vezu

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Foto: Quique / Pixabay

OVAN

Povoljan aspekt doneće vam uspeh kroz kreativne ideje i realizaciju veoma smelih poslovnih ideja. Vaš odnos sa partnerom danas može da obeleži nesporazum, čak i zbog bezazlenog usputnog komentara. Smanjite unos slatkiša, preterujete.

 

BIK

Povoljan aspekt ovog dana može da vam donese uspeh u poslovanju. Napredak u poslovnoj komunikaciji. Očekuje vas prijatan izlazak tokom kojeg možete upoznati veoma zanimljivu osobu u znaku Jarca ili Škorpije. Prehlada, koja vam nikako ne prija, za vreme ovih visokih temperatura.

BLIZANCI

Pozitivan splet okolnosti u okviru vaše saradnje sa inostranstvom. Moguće je dodatno proširenje kruga saradnika. Dopada vam se osoba s kojom ste više u kolegijalnom odnosu. Odvažite se i načinite prvi korak u zbližavanju. Bolovi u leđima.

RAK

Imate osećaj da vam se pruža jedinstvena prilika za to da ostvarite jedan davno zacrtani cilj. U tome vas očekuje podrška uticajne osobe. Vaš odnos s partnerom mogu da obeleže razmirice. Kratkotrajne nesuglasice. Alergija.

LAV

Danas možete da postignete uspeh čak i kroz rizične investicije budući da je vaša poslovna intuicija maksimalno izoštrena. Planirate zajedničku budućnost s partnerom jer želite da izgradite nešto što je sigurno. Problemi sa pritiskom, kardiovaskularnim sistemom.

DEVICA

Device koje se bave umetnošću i ugostiteljstvom mogu da očekuju dobre rezultate. Pred vama je veliki korak napred u poslovanju. Potrudite se da se više posvetite partneru, jer između vas može da se stvori veliki jaz. Relaksirajte se odlaskom u neki spa centar.

VAGA

Atmosfera zadovoljstva zbog rezultata uticaće na to da se poboljšaju međuljudski odnosi na poslu. Uspeh kroz timski rad. Imate osećaj da niste shvaćeni od strane partnera. Neophodno je da otvoreno razgovarate. Više se odmarajte.

 

ŠKORPIJA

Povoljan aspekt doneće natprosečne rezultate u hemijskoj industriji ili u saobraćaju. Finansijski napredak. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu u znaku Jarca ili Device. Pad imuniteta.

STRELAC

Uspeh očekuje Strelčeve koji rade sa klijentima, u okviru uslužnih delatnosti i trgovine. Finansijski napredak. Strelčevi mogu da naiđu na fatalno privlačnu osobu i da se zaljube na prvi pogled. Ljubav na prvi pogled. Glavobolja.

 

JARAC

Pripazite se manipulativnih kolega, jer postoji mogućnost da se iza vaših leđa odvija nešto što može biti štetno po vaš ugled. Vaš odnos sa osobom na poslu sve više prerasta u nešto što je više emotivne prirode. Bolovi u vratu. Uvedite obavezne vežbe.

 

VODOLIJA

Očekuju vas važne vesti i rešenja od strane poslovnog sastanka. Povoljan razvoj zbivanja na poslovnoj sceni i dobitak. Vodolije koje tragaju za svojom srodnom dušom danas mogu da je upoznaju na kraćim putovanjima. Ne prija vam masna, teška hrana.

 

RIBE

Ribe koje rade preko interneta ili se bave kreativnim zanimanjem mogu da očekuju natprosečne rezultate i uspeh. Slobodne Ribe mogu da se zaljube u osobu koja je dosta manipulativna. Postoji mogućnost da uđete u neobičnu vezu. Zubobolja.

Izvor: Glossy/astrousluge.com

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar