DANAS JE ČUDESAN DAN – NUMEROLOZI SMATRAJU DA OVI BROJEVI IMAJU POSEBNO ZNAČENJE: Šta nam donosi niz 7-7 i kako iskoristiti njegovu MOĆ

Šta vam sutra donosi magičan niz 7 – 7 – evo zašto će 7. jul 2022. godine biti poseban dan!

Foto: Jill Wellington / Pixabay

Brojevi ogledala su isti brojevi koji se ponavljaju u datumima, oznakama, simbolima – numerolozi smatraju da imaju posebno značenje.

Danas je 7. jul – datum u kojem vlada energija dve sedmice. Šta nam donosi niz 7-7 i kako njegovu moć iskoristiti?

Oduvek je 7 sam po sebi izuzetno srećan broj koji ukazuje na povoljne okolnosti. kada se dve sedmice nađu zajedno, to je simbol pronalaska više svrhe. Ovo je dan kada možemo biti strastveni, dinamični, analitični. Iako se mogu pojaviti neke sumnje i ranjivosti – ali kada odlučite u kojem pravcu želite da idete, energija vas može sama voditi.

Posebno je niz brojeva 7-7 povoljan na polju ljubavi. Romantične duše mogu imati novu hrabrost, biće otvoreni u iskazivanju emocija, što može promeniti ljubavnu situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Oni su vođeni srcem, a to je ono što im danas pokazuje pravi put.

Poruka ovog dana jeste da poštujete ono što vam srce govori, pratite puteve kojim vas vodi i otkrijete šta je to što treba da menjate. Osvestite koje stvari u životu je potrebno promejiti da biste živeli bolje, srećnije, radosnije. Takve šanse vam se nude pod okriljem energije niza 7 – 7: iskoristite ih i zakoračite u stvarnost koja je vredna ispunjena, van iluzija.

Izvor: Sensa

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar