Crvena zvezda zbog kazne ne prodaje pojedinačne ulaznica za meč protiv Mornara

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da neće pustiti u slobodnu prodaju pojedinačne ulaznice za naredna dva meča ABA lige protiv Mornara i Borca zbog kazne zatvaranja dela tribina u hali „Aleksandar Nikolić”.

Disciplinski sudija ABA lige Hrvoje Vidan kaznio je juče beogradski klub zbog propusta tokom meča osmog kola ABA lige protiv Partizana sa 7.000 evra i zatvaranjem dela tribina (Parter 4, Parter B, Bela Loža, Tribina A i Tribina B) na naredna dve utakmice u regionalnom takmičenju.

U saopštenju Crvene zvezde se navodi da će utakmicama protiv Mornara i Borca moći da prisustvuju samo vlasnici sezonskih ulaznica.

„Svi vlasnici sezonskih karata za sektore koji su zatvoreni, biće raspoređeni u sektorima koji će biti otvoreni, a to su tribine C i D, plava loža i VIP loža. Dok vlasnici sezonskih karata otvorenih sektora, ostaju na svojim mestima”, dodaje se u saopštenju Crvene zvezde.

Aktuelni srpski i regionalni šampion će u subotu od 18 sati dočekati Mornar u meču 10. kola ABA lige, dok je duel sa Borcem u 12. kolu na programu 26. decembra od 18 časova.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli ABA lige sa sedam pobeda i jedan poraz uz meč manje.

Ostavite komentar